RANDIKÉSZ PERCEK ALATT
2019. február 15. írta: persica

RANDIKÉSZ PERCEK ALATT

Frissítő szépségtippek az Amway-től

 „Hosszú napom volt, nincs kedvem készülődni, a hajam is szörnyen áll!” – akár a férfiak, akár a nők táborát erősíted, ha rohanós életet élsz, nagyon sok érv szólhat amellett, hogy maradjon el a betervezett randi este a pároddal. Mi azt mondjuk, mégse hagyd ki! Szükséged van arra a kis kikapcsra. Végy egy frissítő fürdőt, vedd fel azt a túl elegáns ruhádat, amiről azt hitted, nem fogod kihasználni és irány egy hangulatos étterem! Legyen a randi est egy ünnep, amikor felidézitek, mennyire szerencsések vagytok, hogy találkoztatok egymással. Íme 1-1 frissítő tipp az Amway-től neked és a kedvesednek, hogy percek alatt randikész legyél!

Gyors segítség a frizurádnak

Ez is egy olyan nap, amikor annyira kuszák és gyengék a tincseid, hogy azon gondolkozol, melyik az a sapkafajta, amit reggeltől estig hordhatnál? Ideje, hogy új életet lehelj fáradt hajkoronádba! A randi előtti készülődésnél használd a SATINIQUE™ Revitalizáló hajpakolást, ami segít a napi igénybevétel, különösen a szárítás és festés káros hatásaitól megszabadulni. E-vitamint, szőlőmagolaj-kivonatot és kukui mag olajat tartalmaz, melynek köszönhetően hajad egészséges megjelenésű és megfelelően hidratált lesz. Ugye mennyivel jobb érzés puha, lágy és könnyen kezelhető hajzuhataggal belibbenni az esti program helyszínére? Aztán csak győzd fogadni a bókokat!

Rapid frissesség tetőtől talpig

Már csak egy gyors zuhanyra van idő indulásig? Bár jó lenne elrévedezni a nap eseményein, ez nem a legjobb alkalom arra, hogy a zuhany alatt felejtsd magad. Pörgesd fel a készülődést és tedd magad randikésszé percek alatt! Íme egy gyors és élénkítő megoldás férfiaknak: a HYMM™ tusfürdő és sampon alaposan tisztít és frissítő illata segít, hogy levedd a lábáról kedvesedet. Vízi menta kivonat és tengeri ásvány tartalmával nem csak a bőröd lesz tiszta, de összetevői enyhén kondicionálják a hajadat is. Minden bőrtípusra alkalmas, bátran használhatod akkor is, ha a bőröd érzékeny.

Az Amway-ről 

A családi tulajdonú Amway™ a világ egyik vezető fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata, kínálatában több mint 450 csúcsminőségű szépségápolási, wellness és háztartási termék található, melyek kizárólag független termékforgalmazókon keresztül érhetők el a fogyasztók számára. Az 1959-ben az egyesült államokbeli Adában alapított vállalat több mint 100 országban és területen működik, 2016-os éves árbevétele elérte a 8,8 milliárd dollárt. Az Amway legnépszerűbb márkái a NUTRILITE™ vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, az Artistry™ bőrápolók és színes kozmetikumok, valamint az eSpring™ víztisztító rendszerek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2714629110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása