Jön a Springfield Daily Smart kollekciója
2019. február 17. írta: persica

Jön a Springfield Daily Smart kollekciója

Élénk színek, mintás darabok és elegáns kivitelezés: hamarosan megérkeznek a tavaszi irodai trendek. A Springfield ebben a szezonban olyan egyszerűen formális, lágy szabású ruhákat mutat be a Daily Smart kollekciója részeként, amelyekkel könnyen összeállíthatunk egy komfortos tavaszi szettet, amely egyaránt ideális a munkahelyre és az első márciusi, szabadtéri programokra. 

NŐI TRENDEK

A Springfield legújabb irodai trendjeinél a piros, smaragdzöld és a tengerészkék tónusok lesznek a fókuszban, amelyek rózsaszínnel és fehérrel párosítva egyszerre kifinomult és izgalmas hatást eredményeznek. A kényelmes kialakításnak köszönhetően pedig akkor is komfortosan érezhetjük magunkat, ha egész nap úton vagyunk. 

Az idei tavasz egyik legnagyobb trendje az élénk színű pamut kosztümnadrág-blézer kombináció. Az összeállításoknál megtalálhatjuk a monokróm piros, zöld/kék csíkos vagy kék alapon fehér pöttyös darabokat, illetve ismét teret hódít a hagyományos tengerész csíkozás. A kulcsdarabokat kombinálhatjuk a szezonban rendkívül divatos, mintás vagy feliratos fehér pamutpólókkal és hosszú ujjú kötött pólóingekkel.

Az állatmintás vagy pöttyös midi ruhák is stílusos alternatívák a mindennapokra, velúr motoros dzsekivel vagy farmerkabáttal pedig egy kicsit lezserebbé tehetjük a romantikus hatású összeállításunkat. A skinny vagy slim fit szabású farmernadrágok - akár egy hagyományos vagy farmer anyagú övvel feldobva -, illetve a nyolcvanas éveket idéző farmer leggingsek remek párosítások blézerekhez: ezzel is egy kicsit urbánusabb megjelenést eredményezve.

A hétköznapian elegáns összeállítást feldobhatjuk egy élénk színű válltáskával és egy dupla csatú övvel, vagy a már jól ismert, a szezonban nagyon divatos magas talpú tornacipővel

FÉRFI DIVAT

Idén tavasszal a férfidivat terén is hódít az utcai stílus, megreformálva az irodai viselet megszokott jegyeit. A Springfield munkahelyi darabjainál az urbánus irányvonal kerül előtérbe: a klasszikusoktól kezdve, mint az ingek és a chino nadrágok, egészen a lezser farmer-póló párosításig mindent megtalálhatunk. A kollekció alapjai a sokoldalú ruhadarabok, így bármely napszakra tökéletes összeállítást választhatunk.

A márka ikonikus darabjai (köztük az ingek és chino nadrágok) kialakításuknak köszönhetően könnyen kezelhetőek és természetes rugalmasságúak, illetve a farmeroknál használt bi-strech technológiából adódóan biztosítják a mozgás szabadságát és megakadályozzák az anyag deformálódását.

Emellett előtérbe kerül a lenvászon, mint a szezon egyik legdivatosabb anyaga ingeknél, bomberdzsekiknél és nadrágoknál egyaránt. A légies, könnyed szabás földszínekkel és zöld tónusokkal kombinálva meleg atmoszférával egészíti ki a lezser viseletet: ezt a divatmárka kifejezetten olyan férfiaknak szánja, akik kedvelik a kényelmet, de nem szeretnének lemondani a formalitásról sem. Emellett megtalálhatjuk a kelme nadrágokat és a karcsúsított vagy hagyományos szabású farmereket sötét tónusokban, a Springfield fenntartható, R[ECO]NSIDER kollekciója részeként.

A spanyol divatmárka az enyhén lazább, mégis elegáns ruhadarabokat ajánlja az irodába: például a kékes és szürkés tónusú bi-strech chinokat és a formálisabb, bőszabású nadrágokat. Az ingek - amelyekkel kapcsolatban a Springfield továbbra is folytatja a fenntarthatósági vállalását a biopamut használatával - olyan szembetűnő újításokkal gazdagodtak, mint a keskenyebb szabás, kiemelve ezzel az alkatot és a mintázatot.

Az összeállításokat olyan párosítások teszik teljessé, mint a parka levehető vízálló köpenyrésszel, a velúr motoros dzseki vagy a lenvászon bomberdzseki, lábbelik terén pedig a teljesen fehér edzőcipő vagy az egyszerű fekete cipő.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8614632626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása