Pihekönnyű, élettel teli illat a Betty Barclaytől!
2019. február 17. írta: persica

Pihekönnyű, élettel teli illat a Betty Barclaytől!

Bohemian Romance

A meleg reggel napfénybe burkolja a természetet, könnyű szellő lengedezik a fűszálak között, törékeny bimbókat hajtanak az első virágok. Minden érzékünkkel átélhetjük a pillanatot, a kibontakozó tavasz hangulata elvarázsol minket. Az új Betty Barclay Bohemian Romance női illat éppen ezt a leheletnyi varázslatot idézi fel bennünk. Viselőjét a digitális világtól távoli tájakra ragadja magával, ahol végre szabad lehet és újra harmóniába kerülhet a természettel. Olyan illat ez, mely az életet élvező, romantikus hölgyeket virágos illatjegyekkel cirógatja. Pontosan a tavasz kezdetén, 2019. február végétől vásárolhatók meg a Betty Barclay Bohemian Romance illatok és a hozzájuk tartozó kozmetikai termékek.

Bohemian Romance  

A kényszerek és a felesleges szabályok lerázása, önmegvalósítás és természet felé fordulás – ez a bohém életstílus. A divatban ez az irányvonal a különleges, művészi mintákban, játékos, lágyan eső szabásvonalakban és hozzáillő kiegészítőkben bontakozik ki. Játékos formavilágának és gyengéd illatának köszönhetően a Betty Barclay Bohemian Romance ezt a divatot tükrözi, és nőies romantikájával mindenkit elbűvöl.

Virágos illatcsokor   

Az illatkompozíció friss mandarin, harmatos körte és a rózsaszín bors vibráló, gyümölcsös aromájának életteli nyitányával indul. Az illat a szívillatban teljesedik ki igazán, ahol finom, gyöngyvirágból, jázminból és a virágok királynőjéből, a rózsából álló virágos illatcsokorrá teljesedik ki. Az alapillat puhán kasmírfába és fehér pézsmába ágyazza a kompozíciót.

Fejillat: mandarin, rózsaszín bors, körte
Szívillat: gyöngyvirág, rózsa, jázmin
Alapillat: cédrusfa, kasmírfa, pézsma gyengéd – virágos – romantikus

Illatos termékválaszték   

Tartson egy kis szünetet és élvezze a bohém életstílus adta életérzést – a Betty Barclay Bohemian Romance illataival és kozmetikai termékeivel:
A Betty Barclay Bohemian Romance 2019. február közepétől kapható a drogériákban valamint online, a www.betty-barclay.com weboldalon.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6214632490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása