A TANGÓ...
2019. február 19. írta: persica

A TANGÓ...

Inspirálta a Marionnaud új kollekcióját az AYRES-t!

Természetes aromaterápiás testápolási termékcsalád tiszta illóolajokkal dúsítva!

A négy illatcsalád szappant, testápolót, testvajat, testradírt, tusfürdő-krémet és kézápolót tartalmaz. Fogadd szeretettel!

Midnight Tango Collection: 

A tangó táncosok érzéki mozdulatai és a titokzatos Buenos Aires-i tango kávézók által inspirálva, ez a keverék a finom naranccsal, a friss aromás rozmaringgal és édes vaníliával simogatja a bőrt.

Pampas Sunrise Collection:

A citrusfélék és a fás jegyek érdekes kombinációja által serkenti az érzékeket. A frissen facsart citruslé illata bontakozik ki, feltárva a citromfű és a citromvirág összetevőket.

Patagonia Collection:

A fiatalító tengervíz inspirálta az alapját ennek a finom keveréknek, amely elősegíti a nyugalom és a frissesség érzését. A bergamott és a citrom friss és tiszta keveréke, levendula és rozmaring jegyekkel, és az érzéki jázmin érintésével.

 

Sweet Nostalgia Collection:

Az egzotikus pikáns fűszerek, az értékes borostyán és az érzéki pézsma együttese virágzásra emlékeztető illatot idéz, a misztérium és az érzékiség auráját megelevenítve. A fehér virágos szív jegyekkel, sárgabarackkal és frézia  jegyekkel gazdagítva.

Buenos Aires nevének jelentése "jó levegő, jó szelek". Szél, mely elrepít minket egy csábító aromákkal és természetes anyagokkal teli képzelt világba. Aromák, melyek egy felejthetetlen Buenos Aires-i nyaralást idéznek, egy kora reggeli sétát a végtelen pampákon, vagy egy utazást Patagonia kék lagúnái között. Textúrák, melyek egy Buenos Aires-i túlfűtött éjszaka vagy egy békés, vidéki reggel emlékét ébresztik.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr514637728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása