Florence Amber
2019. február 19. írta: persica

Florence Amber

Roberto Cavalli

Ahogy átsétál a palotán, a kovácsoltvas kapun átszűrődő lenyugvó nap borostyánsárga fénye simogatja bőrét, mesés fénye mindent beragyog ...

1975-ös megalapítása óta a Roberto Cavalli merész újításait folyamatosan az avantgard stílussal ötvözte, ezáltal is tisztelegve olasz örökségének. Legfrissebb illatvonala a Roberto Cavalli Florence tisztelettel adózik a divat fővárosának.

Firenze egy páratlan hely, utánozhatatlan szépséggel és érzékiséggel büszkélkedhet. A festői tájakkal körülvett, építészeti csodákkal tarkított város évszázadokon át inspirációt jelentett a festők és költők számára. Olyan fényesen ragyog, akár egy ékszer, ami csillogását a toszkán fényeknek köszönheti.

A Roberto Cavalli Florence Amber limitált kiadású illata ezt az egyedülálló ragyogást és pompát zárja üvegbe. A szikrázó és rendkívül csábító illat a Florence nő új arcát mutatja meg. Az arany fényben fürdőzve melegséget és magabiztosságot sugároz. Elbűvölőbb és varázslatosabb, mint valaha.

A csempézett teraszon állva a lágy szellő gazdag, gyümölcsös illatokat hoz a szomszédos dombokról…

A Roberto Cavalli Florence Amber-t a mester parfümőr, Marie Salamagne (Firmenich) alkotta meg. A sugárzóan ciprusos, virágos illat egy rendkívül kifinomult kompozíció, szenvedélyes tisztelgés a toszkán fények előtt. Az illat az olasz természeti kincsek emlékezetes és feltűnő kombinációjával nyit: a ciprusfa jegyét a mandarin és citrom elegye teszi még frissebbé. A finom alaphoz tökéletesen illeszkedik a gyümölcsös birsalma, kasmírfa és arany gardénia keveréke. Míg a makulátlan fehér virágos jegyek az illatot egy teljesen új dimenzióba emelik. A szívjegyben található lágy méz pedig, a pacsulival keveredve ciprusos kontrasztot ad a virágos-gyümölcsös jegyekhez. Az összetevők egy kifinomult és addiktív illatot hoznak létre, ami biztos, hogy mindenki számára felejthetetlenné válik.

És akkor a fénylő üvegre pillant, amit az utolsó nap sugarai borostyán színre festenek…

A kollekció koncepciójához hűen a Roberto Cavalli Florence Amber megtartja elődje elegáns dizájnját.

Az ikonikus üvegen található vésett motívumok a hagyományos olasz üveggyártásra emlékeztetnek. A csiszolt felületen táncoló fény az illat mesés szimbólumává vált.

A borostyánszínű árnyalat tökéletesen tükrözi a kampány szellemiségét. A dobozon is visszaköszön a fémesen csillogó, kifinomult rezes árnyalat, amit a Roberto Cavalli Florence emblematikus lila logója tesz tökéletessé. 

A lágy fényben fürdőzve, sugárzóan megtestesíti a nőiesség féktelen erejét…

A Roberto Cavalli Florence kollekció arca, Shlomit Malka. Ragyogó kékes-zöld szemeinek és természetes szépségének köszönhetően egy ellenállhatatlanul érzéki szépség, ezáltal tökéletes képviselője a kifinomultság és elegancia illatának.

A kampány szemet gyönyörködtető fotóit a híres fotóművész Drew készítette. Szépségét tovább fokozza a káprázatos ezüst és borostyánsárga színekben pompázó ruha, amit a képeken visel. Titokzatosan visszanéz ránk és az álmodozó kifejezés a szemében arra hív minket, hogy felfedezzük a borostyán firenzei rejtélyét…

Megvásárolható: kizárólag a Müller parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7714637638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása