Oriflame élőben: rendhagyó nőnapi beszélgetés
2019. március 07. írta: persica

Oriflame élőben: rendhagyó nőnapi beszélgetés

Karrier dupla csavarral :)

Trendi és inspiráló, személyes és közösségi, zárt körű és bárki számára elérhető. Az Oriflame élőben közvetítette nőnapi kerekasztal-beszélgetését YouTube-csatornáján!

Az Oriflame március 4-ei kerekasztal-beszélgetését a tavasz ihlette: a felfrissülés, az újrakezdés, a karrierváltás, egyszóval az önmegvalósítás lehetősége. Habár az exkluzív rendezvényen csak a meghívott influencerek, a sajtó munkatársai és néhány szerencsés nyertes vehetett részt, az Oriflame élő, online közvetítését bárki követhette. „Nagyon jó volt ilyen szuper környezetben, szűk körben, őszintén beszélgetni, miközben az Oriflame YouTube-csatornáján bárki csatlakozhatott hozzánk nézőként. A lányok elengedték magukat, és történetükkel, gondolataikkal nagyon sokakat ösztönöztek” – mondta a beszélgetést vezető Marton Adrienn, aki szerint a karrierváltás olyan kihívás, amivel a legtöbbünknek előbb vagy utóbb szembe kell néznünk.

A jó példa ragyogó

A témaválasztás persze nem véletlen, hiszen a változás lehetőségét a természet megújulása is magával hozza. Amikor nemcsak tudjuk, mit kellene tennünk, de a zsigereinkben érezzük, mikor és hogyan fogjunk hozzá. Pontosan úgy, ahogyan azt az este vendégei, Rohonczi Anita, Szalai Dóra, Stohl Luca tették. „Továbbra is nagyon fontos számomra a tánc, de ilyenkor érzem csak igazán, milyen jól döntöttem, amikor belevágtam a műsorvezetésbe. Sokkal többen figyelnek rám, ami arra ösztönöz, hogy még jobb példát mutassak” – lelkesedett Luca.

Rohonczi Anita, a Festy in Style divatbloggere is érzi, mekkora a felelősségük, hiszen rá is egyre többen szeretnének hasonlítani. „Örülök, hogy ennyien követnek, nekik azonban tudniuk kell, milyen kemény munkával és mennyi lemondással járt, mire eljutottam idáig. Úgy érzem, ezzel még többeket inspirálhatok” – mondta a beszélgetés után Anita.

Otthon, édes otthon

Szalai Dóri története már önmagában tündérmesébe illik. A Chez Dodo macaron manufaktúra alapítója beleszeretett a macaronokba, éjt nappallá téve sütött-főzött, majd a barátai segítségével bejutott egy párizsi cukrásztanfolyamra, Váry Péter személyében pedig nemcsak befektetőre, de igazi barátra talált. Azóta nincs megállás. Dóri folyamatosan kísérletezik, kiváló minőségű alapanyagokat használ, és boldog, amikor francia turisták ráznak vele kezet: „ez jobb, mint otthon.”

Vizoviczki Alina, az Oriflame fiatal szépségtanácsadója is második otthonra lelt az Oriflame Magyarországnál. „Imádom az Oriflame termékeit, a Giordani Gold arcpirosító gyöngyökért és a True Rose karkötőért is odavagyok, a maihoz hasonló esték azonban még ennél is többet jelentenek. Én ezekért az inspiráló pillanatokért csatlakoztam az Oriflame szépségközösségéhez” – hangsúlyozta Alina.

A beszélgetés bármikor visszanézhető az alábbi linken, az Oriflame YouTube-csatornáján: https://youtu.be/VhHTE_ahJdk

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr714676096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása