BEMUTATJUK A NESPRESSO ÚJ, LIMITED EDITION COSTA RICA KÁVÉKAPSZULÁIT
2019. március 10. írta: persica

BEMUTATJUK A NESPRESSO ÚJ, LIMITED EDITION COSTA RICA KÁVÉKAPSZULÁIT

FORRÁSVÍZBEN TISZTÍTOTT KÁVÉ?

A Master Origin kávékkal a Nespresso a világ távoli szegleteiben élő kávéfeldolgozó mesterek szakértelmét hozza el otthonába. A sorozat legújabb tagja a Limited Edition Costa Rica kávé, amely különleges utazásra, egy közép-amerikai ország dús erdőkkel borított tájaira invitálja a kávérajongókat.

Az új Limited Edition kávét gondosan válogatva, kézzel szüretelik Costa Rica felföldi ültetvényein, majd 12 órán át 65-70 fokos természetes termálvízben áztatják. Az egyedülálló feldolgozási mód során az ásványi anyagok teljesen átitatják az Arabica kávébabokat, felerősítve azok finomabb karakterjegyeit – így alakul ki a kávé kiegyensúlyozott, malátás, édeskésen gabonás ízvilága.

Ez a kávéritkaság a Nespresso és a speciális feldolgozási módszert szabadalmaztató helyi termelők szoros együttműködésének eredményeképpen született és világszerte kizárólag a Nespresso kínálatában kapható.

NESPRESSO MASTER ORIGIN LIMITED EDITION COSTA RICA
Ízprofil: Gabonás és malátás
Feldolgozási technika: Áztatás és fermentálás meleg forrásvízben

A Master Origin Costa Rica őrlemény a Master Origin kávékollekció része; amely olyan kávékból készül, amelyek különleges helyeken teremnek, például Szumátra hegyvidéki erdőségeiben vagy Nicaragua magasan fekvő völgyeiben. Az állandó kollekcióban kínált öt kávé felfedezése és feldolgozása már önmagában is egy-egy izgalmas történet – úgyhogy csak dőljön hátra kényelmesen, és hagyja, hogy a kávé íze és illata magával ragadja a képzeletét!

A Master Origin Costa Rica 2019. március 4-től kezdve korlátozott időn át világszerte kapható a Nespresso Boutique-okban, valamint megrendelhető online a www.nespresso.com honlapo.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9114680612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása