Itt a spanyol divatmárka legújabb kollekciója
2019. március 10. írta: persica

Itt a spanyol divatmárka legújabb kollekciója

Kivirágzott a Women’secret

Csipkerészletekkel és pasztell árnyalatokkal megérkezett az üzletekbe a Women’secret tavaszi hangulatot idéző kollekciója. A letisztult, virágmintás darabokkal a divatmárka egyszerre mutatja be az évszak báját és nyújt kényelmesen vonzó viseletet a mindennapokra.

FÓKUSZBAN A CSIPKE 

A Women’secret legújabb fehérnemű kollekcióját a tavaszi könnyedség inspirálta: a hindu mintázatok, geometrikus és virágos csipkerészletek letisztult, természetes megjelenést biztosítanak. Újdonságként megérkeznek a merevítő és szivacs nélküli melltartók, amelyek egyszerre kényelmes és csinos alternatívák a mindennapokra. 

Az évszakra jellemző, bohém hangulatú trapéz nadrágok is megjelennek a kínálatban, pasztell lila, zöld és piros színekben, illetve övrésszel kiegészítve. Az egyszerű, de mégis kifinomult szabásból adóan könnyedén variálhatjuk és felvehetjük bármely szabadidős alkalomra, legyen szó egy kényelmes, otthoni filmezésről vagy könnyed, tavaszi sétáról.

TAVASZI VIRÁGÖZÖN 

Idén márciussal a virágzás nem csak a természetben, de a spanyol divatmárka ruháin is feltűnik: a legújabb trendek között különféle növénymintákat találhatunk a kényelmes, könnyed anyagú darabokon, megidézve a tavasz hangulatát. 

A kínálatban három, különböző fazonú pizsamaalsót – laza, passzentos és egyenes szárú – mutat be a Women’secret, így minden testalkathoz és stílushoz megtalálhatjuk a megfelelőt. A színes nadrágokat könnyen kombinálhatjuk más darabokkal: a divatmárkánál több pasztell tónusú vagy olíva zöld árnyalatú felső közül válogathatunk, amelyek szintén illeszkednek a virágos koncepcióba. Emellett a kulcsdarabok között ismét elérhető a csinos, klasszikus fazonú melltartó, lilás árnyalatokban, karakteres csipkeszegéllyel az alján. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3114680432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása