Utazás, egy biztonságos családi autóval!
2019. március 15. írta: persica

Utazás, egy biztonságos családi autóval!

VW Caddy Join. Több, mint gondolná.

A közeli városokba szívesen kirándulunk autóval, egyrészt a kényelem miatt, másrészt az önállóság adta lehetőségek miatt! Vagyis: csak bepattanunk az autóba és megyünk ahová csak szeretnénk. Már most tudom, hogy az áprilisi Olaszországi repülő utunk miatt mennyire meg lesz „kötve a kezünk” és nem kocsikázhatunk kedvünkre. De így is úgy is nyakunkba vesszük a várost, mese nincs!   

Térjünk vissza egy kicsit még az autóhoz! Aki ismer, és ült már mellettem autóban, tökéletesen tudja, hogy kiváló sofőr vagyok, biztonsággal vezetek autót. Köszönhető mindez a sok sok százezer megtett kilométeremnek és a vezetői tapasztalatomnak, és semmilyen méretű, nagyságú autó nem jelent akadályt, sőt a 4,5 órás autóút sem okoz gondot, főleg, ebben a szuper kis Caddyben.   

Miért választok a hosszú bel és külföldi utazásainkhoz ilyen autót? Mert az elsődleges szempont nekem, Édesanyaként nem más mint az utasaim biztonsága, a kényelem mellett. Nekem, mint tapasztalt vezetőnek az autó adta funkciók adottak, de persze minden autó más, minden autónak más a széria felszereltsége, de a lényeg mindegyikben ugyan az! Szerettem a kényelmes vezető ülését, a műszerfalon található funkciókat. A tudat, hogy a gyermekem mellettem, az utazás alatt játszva éli meg ezt a hosszú utat, nekem mindennél fontosabb! Neki minden egyes utunk során egy komplett „játszóteret” alakítunk ki. Így az ő számára ezek a kis dolgok legyenek fontosak, amíg én az utat figyelem. A Caddy hatalmas csomag tere, szinte „láthatatlanná” tette a sok cuccunkat, persze ehhez hozzátartozik az is, hogy szuper sötétített üvegjei vannak az autónak, így a kíváncsi szemek elől minden rejtve maradt. Igazi élmény volt ismét egy ilyen autót vezetni!   

A Caddyről:   

Bevásárlás kettesben, vakáció az öttagú családdal, születésnapi buli hétfős gyerekcsapattal: a Caddy alkalmazkodik a különböző élethelyzetek támasztotta igényekhez.   

Megbízható, rugalmas és sokoldalú, ugyanúgy, mint elődje, de most még kényelmesebb és takarékosabb. Mindez igazán különleges autóvá teszi - és tökéletes mindenessé.  

Kényelmesebben munka közben, pihentebben munka után. A Caddy nem csupán külsejében, hanem utasterében is fejlődött, átgondolt megoldások egész sorával könnyítve a mindennapok munkáját.   

 

Fotó: saját (PR)

Műszaki információk az autótól: www.vwh.hu oldalon találhatóak.

Köszönet az STA Travelnek! Mert messze is ők a legjobbak! www.statravel.hu 

Köszönet a Porsche Hungáriának a VW Caddy Join-ért! www.porschehungaria.hu 

Szponzorált tartalom!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr114691564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása