A barátnőd babát vár? Lepd meg valami különlegessel!
2019. március 24. írta: persica

A barátnőd babát vár? Lepd meg valami különlegessel!

Íme öt tipp, amivel segítheted barátnődet a kis lurkó érkezése előtt

A legjobb barátnőd most tudta meg, hogy a kicsi úton van? A babavárás izgalmai során várhatóan az összes édes rugdalózót és babaholmit meg fogja venni, úgyhogy lepd meg valamivel, ami csak neki szól! Válogass kedvedre az alábbi ajándékötletek közül.

Organikus kozmetikumok

Mindig jól jön egy kis extra ragyogás egy nő életében, miért ne lepnéd meg olyasmivel, amit eddig még nem próbált? Várandósság alatt még érzékenyebbé válhat az ember bőre, így érdemes tesztelni az organikus, természetes összetevőjű termékeket – akár bőrápolásra, akár sminkre gondolunk. A kiválasztott darabokat dobd be egy csinos neszeszerbe és már kész is a nagyszerű ajándék.

Kismama masszázs

Mindenkinek jól esik a kényeztetés, kismamaként pedig igazán értékes lehet egy kis énidő. Lepd meg barátnődet egy kismama masszázzsal, hogy lazítani tudjon, mielőtt megérkezik a csöppség. Legyen szó akár egy profi szolgáltatásról, akár egy otthoni masszázsról, a lényeg a nyugodt és laza környezet, amit otthon is könnyen megteremthetsz ezzel a gránátalma és alma illatú Marvellous Mum gyertyával. Az édes üzenettől pedig biztosan elolvad a barátnőd.

Kiegészítők az utazás szerelmeseinek

Ő az a baráti társaságotokban, aki mindig jön-megy a nagyvilágban? Ha alig várja már, hogy újra gépre szálljon – ezúttal már egy kis útitárssal –, akkor biztosan imádni fogja ezeket a Katie Loxton kiegészítőket. Az „első útlevéltartó” és „első poggyászcímke” csak még édesebbé varázsolja majd az első közös utazás emlékeit.

Összekészített kórházi csomag

Besegíthetsz a baba érkezésére való felkészülésnél is. Válassz a barátnődnek egy sikkes – és tágas – táskát, mint például a Katie Loxton Lucie Tote Bag. Könnyed stílusával szuper kiegészítő lesz a kórházban töltött napok után is. Tegyél bele egy cuki és kényelmes pizsamát a barátnődnek, egy szép rugdalózót a picinek, illetve egyéb alapkellékeket. Mehet bele egy tábla csoki is, kényeztetésnek!

Idő

Ez lehet akár közösen eltöltött idő, vagy besegíthetsz a baba érkezése után, hogy a barátnődnek is jusson egy kis ideje saját magára. A szülési szabadság kezdete és a csecsemő születése közötti időszakot sokszor nem olyan könnyű kitölteni, mint gondolnánk. Vidd el barátnődet egy last-minute bevásárlásra a babának, vagy szánd rá az ebédszünetedet és üljetek be együtt valahová. Miután a baba megszületett, felajánlhatod, hogy néhány órára vigyázol rá, hogy az újdonsült szülők kicsit leereszthessenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1814713863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása