MEGÉRKEZETT A NIVEA ÚJ HYALURON CELLULAR FILLER TERMÉKCSALÁDJA!
2019. március 25. írta: persica

MEGÉRKEZETT A NIVEA ÚJ HYALURON CELLULAR FILLER TERMÉKCSALÁDJA!

TÜNDÖKÖLJ, MINT MÉG SOHA!

HIALURONSAVVAL, KOLLAGÉN ÉS ELASZTIN SERKENTOVEL GAZDAGÍTOTT FORMULA

A FESZESEBBNEK, TELTEBBNEK ÉS FIATALOSABBNAK LÁTSZÓ ARCBORÉRT 

Nappali Arckrém: A kollagén intenzív feltöltő hatásának köszönhetően teltebb és feszesebb arcbőr. A formula elasztinserkentő tartalma segít megelőzni a bőr megereszkedését és csökkenteni a ráncokat és mimikai vonalakat. SPF 30 fényvédővel véd az UV sugárzás káros hatásaitól. 

Éjszakai Arckrém: Gazdagon táplálja és simábbá teszi a bőrt. Segít küzdeni a bőröregedés tünetei ellen. Segít visszanyerni az arcbőr rugalmasságát. 

Kétfázisú Olaj Elixír: A benne lévő hialuronsav, kollagén és elasztin booster összetevők aktiválják a bőrsejteket, így stimulálják ezen anyagok termelésére. Segít megelőzni a bőr további megereszkedését. Intenzíven hidratálja és mélyen táplálja a bőrt. 

Pigmentfoltok Elleni Szérum: A speciálisan érett bőrre kifejlesztett szérum segít csökkenteni a melanin termelést. Csökkenti a már meglévő pigmentfoltokat és segít megakadályozni az új pigmentfoltok kialakulását.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2014715695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása