Nyolc hangulatjavító illat májusi vasárnapokra
2019. április 13. írta: persica

Nyolc hangulatjavító illat májusi vasárnapokra

4711 Acqua Colonia

Május első vasárnapján köszöntsük a csodálatos Édesanyákat az első kölnivíz üde frissességével, vagyis az idén 10 éves jubileumot tartó 4711 Acqua Colonia illatokkal! A színes, dekoratív kollekciót a parfümkedvelők változatossága miatt nagyra becsülik. Minden Eaux de Cologne tartalmaz ugyanis egy friss, élénk komponenst, valamint annak ellenpólusát, amely az illatnak leveles, fás vagy fűszeres jegyek által különleges egyéniséget ad: aromaterápiás, nyugtató hatású a mirha és a sáfrány, vitalizál a citrom és a gyömbér, felpezsdít a bazsalikom, elvarázsol az illatos barack... Nyolc hangulatjavító illat májusra, különösen ünnepi vasárnapokra!  

A Mäurer & Wirtz illatszakértője és parfümőre Alexandra Kalle, aki a 4711-es márka valamennyi kreációjának megalkotásában vezető szerepet játszott, a következőt nyilatkozta:

„Egy Cologne illat azt a vágyat valósítja meg, hogy hogyan varázsoljunk magunk köré frissességet és könnyedséget. Az u
̈de illatélményekre pedig igen nagy szükség van a mindennapokban! Ha magunkra fújunk egy Eau de Cologne illatot, alapvetően azt várjuk el, hogy jól érezzük magunkat tőle. A preferenciák természetesen itt is különbözőek lehetnek: van, aki az összetevők gazdagságát kedveli, míg mások annak örülnek, ha elárasztja őket a frissesség. A 4711 Acqua Colonia segítségével széles spektrumot fedünk le.”

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9714762300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása