PRADA CANDY NIGHT
2019. április 13. írta: persica

PRADA CANDY NIGHT

A PRADA PARFUMS bemutatja

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban  

MODERN VONZÁS:  A Prada Candy a vidám nőiesség szimbóluma: csillogó pop-art stílus és trópusi forróság, fénylő ragyogás és fantasztikus virágok. Mindig is vonzották a szélsőségek, hogy teljességében megélhesse impulzív és szeszélyes lényét.

A Prada Parfums a Prada Candy személyiségének újabb oldalát mutatja meg egy vadonatúj illattal: merész hedonizmus, amely elbűvölő intelligenciával párosul.  Ez a Prada Candy Night. 

SZABADSÁG AZ ÉJSZAKÁBAN:  Az éjszakai város neonfény játéka, kaleidoszkópszerű fényvarázsa ihlette az új illatot. A Prada Candy Night a szabadság érzését idézi meg, ami sötétedés után szabadul fel a városban. Az éjszaka varázslatos világa, ahol korlátlanok a lehetőségek.

A Prada Candy Night a Prada elegáns érzékiségének, a felszabadult örömnek és az éjszakai titkos kalandok világának esszenciája. Az éjszaka sötét háttérfüggönyén átszűrődik izzó energiája. 

POMPÁS ÜNNEPLÉS:  A ragyogó írisz, a keserű narancs és az élénk írisz aldehid vibráló színnel gazdagítja a szívillatot, amelynek meghatározó elemei a patchouli, a pézsma és a tonkabab.  A gazdagon illatozó kakaó ellenállhatatlanul rabul ejti az érzékeket és mélységet ad az illatnak.

A színárnyalatokban gazdag éjkék illatüveg alapja ragyogó pink, és akár csak az illat a kontrasztok harmóniáját ünnepli.

CANDY NŐIESSÉG:  A Prada Candy legújabb fejezete Candy személyiségének újabb oldalát fedi fel. A nőiesség elbűvölő koktélja, egyszerre vad és elegánsan kifinomult: ahogy leszáll az éj, a Prada Candy Night készen áll, hogy felfedezze a világot  


 

A Prada Parfums-ről: ellentmondások mesterfokon

Egy Prada divat show mindig egyfajta kinyilatkoztatás, látszólag egymásnak ellentmondó darabokat felvonultató teljesen egyedi kollekcióval. A cél mindig az, hogy erőteljes érzelmi és intellektuális reakciókat váltson ki a közönségből. A Prada parfümök megalkotásakor egyedülálló módszert alkalmaznak. Indulj ki valamiből – lehet egy ötlet, technika, vagy egy kiváló alapanyag –, majd csavarj rajta egyet, játszd le visszafelé, törd darabokra, vegyítsd valami szokatlannal. Aztán építsd fel újra úgy, hogy maradjon meg a kapcsolódás a régihez, de az alkotóelemek kombinációja új legyen. Hirtelen valami rejtélyes és alkímiát idéző megtapasztalásunk lesz, mintha újra felfedeznénk egy ismerős dolgot, ami mégis teljesen újnak és szürreálisnak hat. A Prada parfümök szenzorikus hibridek, amelyek megalkotásakor a kortárs szépségipar, divat és luxus esszenciáját az illatok szempontjából vizsgáló szerteágazó kutatások jelentik a kiindulópontot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7314762200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása