NYÁR, NAPSÜTÉS ÉS LANCASTER!!!
2019. április 21. írta: persica

NYÁR, NAPSÜTÉS ÉS LANCASTER!!!

EZ A KIS UTAZÓ SZETT MINDENHOL VELED LEHET

A Lancaster a nap szerelmeseinek 2019-ben egy különleges utazó szettel kedveskedik. A szett kis kiszerelésű termékeket tartalmaz. A travel size méretű termékek kényelmesen elférnek a női táskákban is, ezért bármikor, bárhol magunknál tarthatjuk kedvenc napvédő termékeinket. A Sun Beauty Velvet Milk 30 SPF (naptej magas fényvédelemmel) a napsugarak 100%-át veszi célba. A Tan Maximizer Sooting Moisturizer After Sun (napozás utáni bőrnyugtató hidratáló testápoló) az elért barnaságot akár 1 hónappal meghosszabbíthatja. A Sun Perfect Illuminating Cream SPF 50 (ragyogást fokozó fényvédő krém) segít megelőzni a napsugárkzás okozta kialakuló pigmentfoltok és ráncok kialakulását.   

A LANCASTER SUN KIT tartalma: Sun Beauty Velvet Milk SPF 30 – 50ml. Tan Maximizer Sooting Moisturizer After Sun – 50ml. Sun Perfect Illuminating Cream SPF 50 – 3ml   

Megvásárolható: kizárólag a Douglas Parfümériákban.  

 

A hűvös reggel lágy és könnyed fénye, a déli nap sugarai, a nap végén narancssárga fényben úszó káprázatos táj látványa… Akár egy jacht fedélzetén, akár egy háborítatlan villa medencéjében, a nap életre kelti a Francia Riviérát.  

 

A Lancaster több mint 70 éve specializálódott a nap káros hatásai ellen. Ezzel a gazdag szakértelemmel alkotta meg a napsugárzás elleni védelemre a tökéletes szövetségeseket. A Le Rocher-ban alapított monacói márka ideális társ a napsütéses nyári napokra. Függetlenül attól, hogy egy medencében, egy öbölben, vagy egy teraszon pihensz, a Lancaster hatékony, mégis kifinomult napozó és bőrápolási termékeket kínál, hogy gondtalanul élvezhesd a valaha volt legjobb nyarad.   

 

SUN PERFECT. AMIKOR A LANCASTER LEGJOBB NAPVÉDŐJE TALÁLKOZIK A KÜLÖNÖSEN ÉRZÉKENY BŐR VÉDELMÉVEL    

Ahogy az évek – és napsütésben töltött napok – múlnak, az aranybarna bőrszín megszerzése kockázatosabbá válik, ugyanis foltokat, kevésbé homogén textúrájú bőrszínt és fáradt arcot eredményezhet. A bőröregedés ezen jelei megzavarják a napbarnított szín egyenletességét és frissességét, valamint a bőr ragyogását és fiatalosságát.    

 

A fény nehezen hatol át a bőrön, ami diffúziót eredményez és ráncokat hoz létre. A lokalizált pigmentációs felesleg pedig sötét foltok formájában mutatkozik meg a bőrön, ami ezáltal elveszíti belső fényét és fiatalos ragyogását.    

 

De hogyan lehet kombinálni a sugárzó barnaságot az egyenletes bőrszínnel? A Lancaster a Sun Perfect terméket olyan nőknek fejlesztette ki, akik nem hajlandók kompromisszumokra a barnaságuk és bőrük fiatalságát illetően. 

Annak érdekében, hogy az érzékeny bőrnek ragyogó fényt biztosítson, a Lancaster a foltok és az öregedés megjelenése mögött álló mechanizmust célozza meg olyan formulákkal, amelyek kombinálják a leghatékonyabb napvédelmet a legmagasabb teljesítményű öregedésgátló bőrápolással.  

 

A bőr – védve a nap káros hatásaitól és az öregedés jeleitől – sugárzó és egyenletes bronzszínben pompázik.   

Megvásárolható: a Müller, Marionnaud és Douglas Parfümériákban.  

 

LANCASTER SUN BEAUTY VELVET MILK. TRAVEL SIZE   

 

A kedvenc Lancaster napozó most travel size méretben is elérhető!  

A 75ml-es kis kiszerelésű napvédő idén egyedi kék-narancs csomagolással hódít és véd, mely kényelmesen elfér a női táskákban vagy a hátizsákok zsebeiben is akár, ezért bármikor, bárhol magunknál tarthatjuk szükség esetén. 

 

A Sun Beauty Velvet Milk 30 SPF egy tökéletes naptej magas fényvédelemmel.  

 

A nap kutatásban nemzetközi szinten is úttörőnek számító Lancaster tudósai elsőként dekódolták a teljes napfény spektrumot, hogy termékeikkel egyedülálló módon, a legszéleskörűbb védelmet biztosítsák: 

- Az exkluzív 'Full Light Technology" révén a napsugarak 100%-át veszi célba; nem csupán az UVB és UVA sugarak, hanem az Infravörös és a Látható fénysugarak káros hatásai ellen is felveszi a harcot. 

- A megerősített "Tan Activator Complex" - barnító technológia a gyorsabb, mélyebb és egyenletesebb barnulásért.  

 

Vízálló. Bőrgyógyászok által tesztelt. UVB + UVA + Látható fénysugárzás + Infravörös technológia.   

 

Megvásárolható: a Müller, Marionnaud és Douglas Parfümériákban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8014778436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása