A LUSH szerint a fürdőkádban is beköszönt a tavasz!
2019. május 05. írta: persica

A LUSH szerint a fürdőkádban is beköszönt a tavasz!

Tavaszillatú ajándékok anyák napjára

A kádban is beköszönt a tavasz! A tavaszi kollekció termékeiben található jázmin, rózsa, körömvirág, írisz és citrom illata a cirógató napfény kényeztetését varázsolja a fürdőszobába. Keresd az újdonságokat online és az üzletekben. Figyelem, nem csak anyukáknak! 

Ne kerteljünk: ha ismersz valakit, aki imádja a hatalmas virágcsokrok bódító illatát, megtaláltad a tökéletes ajándékot. Ahogy a kamilla, a narancsvirág és az ylang ylang megtölti a vizet, napvilágra kerül a fürdőbombába rejtett titkos, kézzel írott üzenet is - persze, ha nem felejtetted el megírni. Míg a bomba gyengéden elpezseg, a kamillavirágot mintázó formák lágyan habosodnak és olvadnak. Csodálatos látvány.   

Burkolózz friss, vidám illatfelhőbe, míg a megnyugtató körömvirág, a hangulatjavító bukuolaj és a pezsgő grépfrútolaj körhintaként hömpölyög körülötted. Szerelmed nem lesz többé titok, ha üzeneted a fürdőbombában található cetlire írod.
Ajándékozz vidám gondolatokat ezzel a pezsgő, habos, virágos fürdőbombával.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5014809274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása