Újabb területen áll a nők mellé az AVON!
2019. május 05. írta: persica

Újabb területen áll a nők mellé az AVON!

Women Startup Competition 2019 főtámogatójaként

2019-ben immár hatodik alkalommal indult útjára Európa-szerte a Women Startup Competition versenysorozata. A megmérettetést azzal a céllal hívták életre, hogy lehetőséget biztosítsanak a női vállalkozók és cégeik számára, hogy potenciális befektetőkkel és üzleti innovációs partnerekkel találkozzanak, bemutatva tehetségüket, kompetenciájukat és elkötelezettségüket, illetve hogy utánpótlást biztosítsanak friss projektekkel és kreatív tehetségekkel. A nemzetközi verseny idei fő partnere az AVON, mely alapítása óta, több mint 130 éve támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét.

Europában a női startupok aránya kevesebb, mint 27%, a női befektetők pedig mindössze 7%-ban vannak jelen az üzleti életben. A Women Startup Competition egyik alapvető célja, hogy inkubátor programján keresztül Európa-szerte támogassa és összehozza a női vállalkozókat, valamint növelje a jelenleg igen alacsony arányukat az üzleti szférában. Ennek köszönhetően az elmúlt négy évben többezres közösséget hozott létre, több mint 200 vállalkozót mentorált, melyek közel negyede jutott tőkéhez a verseny segítségével.

Az AVON, a nők vállalataként támogatja a szépségipari befeketéseket, így a mostani partnerség révén is abban bízik, hogy a női startupok teljesen új generációjának létrejöttét és működését tudja ösztönözni. A szépség-kategória támogatójaként nem csupán a nevezések elbírálásában és a díjazott startupok kiválasztásában vesz részt a vállalat, hanem a kategória nyertesét egy személyre szabott mentor program révén pártfogolja, illetve segédkezik jövőbeli lehetséges együttműködések létrehozásában, az ötlet vagy a márka üzleti alapokra helyezésében.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a verseny támogatójaként idén részesei lehetünk a Women Startup Competition-nek, akikkel küldetésünket illetően teljes az összhang; a nők vállalkozói szellemének, önmegvalósításának elősegítése és a társadalom számára előnyös innovációk ösztönzése. Egyértelműen látszik, hogy amennyiben lehetőséget teremtünk a nők számára, ez a családjuk, a közösség és az egész társadalom számára is előnyös hatással lesz. Ez a partnerség nem csupán abban nyújt segítséget számunkra, hogy még több nőt támogassunk üzleti törekvéseiben, hanem a küldetésünkkel összhangban lehetőséget biztosít arra is, hogy új ötletekkel bővítsük innovációs programunkat. Ez lehetővé teszi, hogy korai fázisban fedezhessünk fel ígéretes, új szépség innovációkat, amelyek a későbbiekben kecsegtetőek lehetnek globális tanácsadói, illetve vásárlói hálózatunk számára” – nyilatkozta Radeczky Zoltán, az AVON Magyarország ügyvezető igazgatója.

A verseny magyarországi fordulóját április 24-25-én rendezik meg Budapesten. A többi fordulóhoz hasonlóan az eseményen a legalább 50%-ban nők alkotta, vagy női vezetővel rendelkező startupok lehetőséget kapnak arra, hogy mentoráláson vegyenek részt, növelve a vállalkozásukkal kapcsolatos befektetési hajlandóságot, majd ezt követően a szakmai zsűri előtt prezentálják vállalkozási ötleteiket, terveiket. Az első helyezett továbbjut a Londonban megrendezésre kerülő döntőbe. A Women Startup Competition budapesti elődöntőjére április 21-ig várják a női startupok jelentkezését a szervezők.

A versenyről információ és a jelentkezés feltételeiről bővebben: http://www.womenstartupcompetition.com

Az AVON-ról

Az Avon több, mint 130 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több, mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására. Tudj meg többet az Avon-ról és termékeiről a www.avonworldwide.com vagy az avon.hu honlapokon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3614809240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása