GUCCI GUILTY COLOGNE
2019. május 21. írta: persica

GUCCI GUILTY COLOGNE

#ForeverGuilty

A #ForeverGuilty kampány az önkifejezés és bátorság megtestesítője. A Gucci Guilty történet egy teljesen új fejezetét tárja elénk a férfi illatok világában. A Gucci Guilty Cologne a klasszikus cologne illatok modern újraértelmezése. Az eredeti cologne egy többszáz éves múltra visszatekintő olasz illat, melyben a klasszikus és előkelő fás jegyek találkoznak az erőteljes citrusokkal.

Az illat

A cologne illatok az olasz parfümkészítés részei. Történetük egészen a XVII. századig nyúlik vissza, feltalálásuk pedig Jean Paul Feminis nevéhez fűződik, aki egy Németországban élő olasz parfümőr volt. A firenzei szerzetesek által létrehozott parfümökhöz, olasz neroli olajat, bergamottot és narancsot adott hozzá. A parfümfajta a cologne nevet pedig annak a városnak a tiszteletére kapta, ahol Jean Paul Feminis élt.

Alessandro Michele megalkotta a Gucci Guilty Cologne-t, ami a hagyományos olasz parfüm új, intenzív és aromás változata érzéki, fás jegyekkel és egy váratlan befejezéssel. A mester parfümőr Alberto Morillas modernizálta a tradicionális cologne illat frissességét és tökéletes egyensúlyba hozta a természetesen aromás jegyekkel és a vibráló olasz citrusokkal.

A parfümőr ismét a mediterrán területek illatvilágából merít a spanyol citrusok felhasználásával. A mély tónusokat pedig tökéletesen kiegészítik az olyan virágos jegyek, mint a heliotróp és az ibolya. Alberto Morillas felfedte a Gucci Guilty Cologne-ban megbújó titokzatos különlegességet, ami az illat lezárásában rejlik. Az érzékien elegáns fás jegyek lassan oszlanak el a bőrön, miközben a pacsulival, a meleg cédrussal és a fehér pézsmával keverednek.

A kampány

Jared Leto visszatér a Gucci Guilty Cologne kampányában is. Az Oscar-díjas zenészt és színészt Glen Luchford fotóművész kapta lencsevégre, amint épp egy retro szépségszalonban pihen. A képek a szalon belsejében készültek, az ott található retro tárgyak – hajcsavarók és hajtűk – között. Az illat jellegzetes zöld színe különböző árnyalatokban köszön vissza.

Az üveg

A Gucci Guilty Pour Homme üvegének karcsú, elegáns sziluettje köszön vissza, azonban az üveg átlátszó maradt, hogy felfedhesse a különleges, halványzöld színű folyadékot. Tetejét ezüst kupak díszíti és ezüst feliratokkal ékesített, halványzöld csomagolás rejti magába.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1914841912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása