Ismerd meg az Elizabeth Arden új női illatát!
2019. május 21. írta: persica

Ismerd meg az Elizabeth Arden új női illatát!

Bár az idei tavasz az időjárás tekintetében nem a legkedvezőbb, mégis érdemes egy üdítő, friss, tavaszi illattal hangolódnunk és várnunk a meleg, napsütéses időt. Ehhez pedig tökéletes társunk lesz az Elizabeth Arden márka új illata! 

Az Elizabeth Arden Green Tea illatcsaládja most egy új taggal bővül, amelynek édeskésen gyümölcsös aromájával energikusan és vidáman indíthatjuk a napot. Az ízletes és sokoldaldalú gránátalma inspirálta Green Tea Pomegranate illatban egyesülnek ennek az ízletes gyümölcsnek és a klasszikus teának a feledhetetlen aromái. 

A Green Tea család új, vibráló tagja az élénkvörös gránátalma ragyogó szépségét tükrözi, melyben keverednek az alapillat különleges illatjegyei. Fejjegyében megtalálható a gránátalma, a granadilla, a zöld bergamott és a kaliforniai mandarin, szívjegyében az Earl Grey tea , a fehér magnólia, az ibolyalevél és a davanaolaj dominál, alapjegyében pedig a zöld tea, a málnalevél, a fehér moha és a pézsma teszi az illatot igazán energikussá és nőiessé.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2014842360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása