Rezgő szellő. Finom frissesség. Ragyogó horizont
2019. június 05. írta: persica

Rezgő szellő. Finom frissesség. Ragyogó horizont

ETERNITY Summer

Aromás jegyek modern kombinációja sós és fás akkordokkal megbolondítva: meleg hatású, férfias érzékiség. A ropogós sós akkord az óceán levegőjének esszenciáját hívja elő, és élénk rezgéssel tölti fel a szívjegyet, míg az alapjegyben a gyengéd cédrusfa a nyár életerejét sugározza. 

Belefeledkezni a horizont szépségébe: az ETERNITY Summer az eredeti ETERNITY illat frissítően üde és sugárzóan energikus változata.

A meg nem szűnő szeretet jegyében és az óceán esszenciájával az ETERNITY Summer tovább viszi az ETERNITY alapértékeit és megidézi egy messzi tengerparton töltött nap kellemes élményét.

ETERNITY Summer

Gyümölcsök és virágok szenzációs ötvözete, erőteljes, mégis finoman kibontakozó pézsmás alappal a folyamatosan üde hatásért. A tavirózsa élénk ragyogásával fokozza a szívjegy csábító vonzását, míg a fehér ámbra a végtelennek tűnő nyári napokat idéző melegséggel tölti fel az alapjegyet.     

ETERNITY for men Summer

Az ETERNITY Summer illatüvege és csomagolása az óceán és a horizont vibráló színvilágát tükrözi. A színpompás művészi dizájn a nap, a tenger és az égbolt színárnyalatait jeleníti meg, a távoli tengerpartok hangulatát megidéző meleg tónusokkal.  

Az ETERNITY Summer reklámkampányban partra sodort fadarabra helyezték az illatüvegeket, a háttért pedig a trópusi horizont hívogató színvilága adja. A színpaletta hűen érzékelteti a nyári napok forróságát és meleg hangulatát. Finom kék és sárga tónusok festik meg az ég színét, és békés, romantikus hangulatot varázsolnak, ami épp ideális egy tengerparti meghitt kiruccanáshoz. 

Az ETERNITY Summer 2019. májustól kapható a Müller Parfümériákban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8614879900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása