REVOLUTON X SOPH EXTRA SPICE
2019. június 06. írta: persica

REVOLUTON X SOPH EXTRA SPICE

Szemhéjpúder Paletta

Sophie jött, látott és győzött és immáron második szemhéjpúder palettáját alkotta meg a Revolution gondozásában, mely méltó utódja az első SophX palettának.

Az Extra Spice névre keresztelt kiadás a már megszokott módon kicsit sem a visszafogott, nude színeiről híres, megtalálható benne többek között a Vitamin C nevet viselő élénk sárga és a Twenty One fantázianevű meggypiros árnyalat. A 18 féle magas pigmenttartalmú árnyalatból 12 matt és 6 csillámló hatású, melyek egymással jól építhetők, kombinálhatók.

A professzionális minőségű paletta a mindig vidám, ragyogó mosolyú Sophiet idézi, nem meglepő, hogy ma az egyik legnépszerűbb Revolution paletta világszerte. Vegán és állatkísérletmentes termék.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2914881288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása