Megérkezett a Lush vadonatúj sminkecset-kollekciója
2019. június 12. írta: persica

Megérkezett a Lush vadonatúj sminkecset-kollekciója

Professzionális minőség. Kézzel készült. Kegyetlenségmentes. Vegán. 

A #LushMakeup elindította saját sminkecset-kollekcióját, tele kiemelkedő minőségű, kézzel készült ecsetekkel, melyek garantálják a habkönnyű felvitelt és csodásan működnek a Lush különböző sminktermékeivel is.

A nagy cégek által kínált sminkecsetek jó része a gyártás során egyáltalán nem találkozik élő emberekkel - gépek rakják össze és csomagolják be őket. A Lush úgy döntött, saját kollekciójának kivitelezését egy jó nevű, patinás családi vállalkozásra bízza, akik hagyományos módszerekkel készítenek kiváló minőségű sminkecseteket. 

Az ecseteket a Lush sminkmestere, Megan Edwards álmodta meg, saját smink- és dizájncsapatunkkal, illetve a gyártóval szoros együttműködésben. A tervezés és a gyártás során különösen nagy gondot fordítottak az ecsetek fejének alakjára és dőlésszögére. 

“Számos különböző ecsetformát és szintetikus szálat próbáltunk ki, mielőtt összeállítottuk a tökéletes kollekciót. Biztosak vagyunk benne, hogy az általunk készített ecsetekkel professzionális eredmény érhető el. Használatuk egyszerű, az élmény pedig prémium kategóriás." Meg Edwards, a Lush sminkkészítője

A kiváló minőségű ecsetek újrahasznosítható alumíniumból, természetben lebomló, fenntartható forrásból beszerzett fából és vízalapú lakkból készültek. 

“A Lush sminkkollekciójának minden darabja az első lépéstől az utolsóig tudatos tervezés eredménye. Természetesen a sminkecsetek sem jelentenek kivételt. Kiváló minőségű, vegán anyagokból készültek, melyek csodálatosan néznek ki és garantálják, hogy a vásárlók sokáig használhatják majd a terméket. Büszkék vagyunk rá, hogy az utántölthető rúzstartó után ismét egy előremutató, értékes ötlettel sikerült előállnunk. Ezek a termékek jelentik a Lush sminkkollekciójának jövőjét."  Kayley Thomas, a Lush vezető sminkkészítője

A lágy, szintetikus szálakból álló ecsetek minden igényt kielégítenek. Ismerd meg a teljes kollekciót a LUSH üzletekben és a Webshopon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8414890560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása