Rubint Rella a Tezenis nyári fürdőruha kampányának arca
2019. június 12. írta: persica

Rubint Rella a Tezenis nyári fürdőruha kampányának arca

A Tezenis idén is folytatja közös útját Rubint Rellával.

A 2018-ban elkezdett közös munkát folytatva, a márka ezúttal a nyári kampánya főszereplőjének választotta a népszerű hazai sztárt. A brand egyenesen a napfényes Los Angelesbe repítette Rellát, ahol amellett, hogy a fürdőruha kampány csodálatos képei elkészültek, Rella a Coachella fesztiválon is részt vehetett a Tezenis jóvoltából. Az idei kollekció frissebb, élettel telibb és energikusabb, mint valaha.

A kampány keretén belül Rellát mind a 11 magyarországi üzlet kirakatában, webkampányban és a hatalmas épülethálókon láthatjuk viszont.

A 2019-es nyári szezonban a jelszó: színek minden mennyiségben. Ebből kiindulva a márka rengeteg árnyalatot vet be minták sokaságával ötvözve az energikus összhatásért, amik tökéletesen passzolnak a forró nyári hangulathoz.

Színes gyümölcs minták a mediterrán hangulathoz, állatminták a szenvedélyes trendi külsőhöz, kontrasztos színkombinációk a színskála minden árnyalatában, mini és maxi virágok, valamint az elmaradhatatlan vintage stílus: ezek a legjellegzetesebb jegyei a Tezenis új fürdőruha és fehérnemű kollekciójának.

Az idei nyár a színekről szól, így a szezont leginkább a colour-blocking jellemzi. A változatos árnyalatokat a minőségi anyagok egészítik ki, melynek végeredménye egy figyelemfelkeltő fürdőruha kollekció, melyben az egyrészestől – még mindig abszolút trendi – a háromszög vagy éppen a csík fazonig minden megtalálható.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5314890792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása