Vadító fürdőruhák, egészséges nyári finomságok!
2024. július 03. írta: persica

Vadító fürdőruhák, egészséges nyári finomságok!

GymBeam termékajánló

Itt van a nyár, az év legizgalmasabb és legaktívabb időszaka. Akár utazással, akár új mozgásformák megismerésével, akár a vízparton relaxálva töltenéd a következő heteket, minden tervedhez tudunk ajánlani valami újdonságot. Ínycsiklandozó finomságok, snackek és szemet gyönyörködtető új fürdőruha kollekció - így ugrik fejest a GymBeam a nyárba!  

Fehérjés mogyoróvaj - GymBeam  

Ez az ezerarcú finomság könnyen a nyári kedvenceddé válhat. A fehérjés mogyoróvaj pirítóson, palacsintában, zabkásában, turmixban, süteményekben, de akár önmagában is megállja a helyét. Édes íze becsapós, hiszen nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy pálmaolajat, így bűntudat nélkül fogyasztható bármilyen étrend mellett. A nagyszerű ízhez magas tápanyagtartalom is társul, hiszen ez a mogyoróvaj földimogyoróból készült tejfehérje-izolátummal dúsított, ráadásul egészséges zsírokban és rostokban is gazdag. A fehérje támogatja az izomnövekedést és a csontok egészségét, míg a rostok segítik az optimális emésztés fenntartását. Csokoládé, vanília és sós karamell ízesítésben is elérheted, így garantáltan megtalálod az ízlésednek megfelelő változatot. 

Just Whey - GymBeam 

Idén nyáron egy új ízesítéssel mutatkozik be a közönségkedvenc Just Whey. A többkomponensű tejsavófehérje por mostantól banános ízben is elérhető a GymBeam kínálatában, ami hozza a terméktől már jól megszokott kiemelkedő minőséget. A tejsavófehérje természetes forrásból származik, szabadon legeltetett tehenek tejéből lett előállítva. A fehérjét DigeZyme® emésztőenzimmel dúsították a könnyű emészthetőség érdekében, így az izomtömeg növelése és fenntartása nem megy az emésztőrendszer kárára. A fehérjepor egy adagja 22,4 g proteint tartalmaz, könnyen oldódik, így hatékonyan segíti a fehérjebevitelt edzés után vagy a nap bármely részében. A Just Whey nyári diéták kiváló kiegészítője is, hiszen jóllakottság érzését kelti, miközben csökkenti az édesség utáni sóvárgást. 

Paradicsomszószos csirkemell – GymBeam 

A nyári hőségben nem esik jól órákon át a konyhában szorgoskodni. Szerencsére vannak már okos megoldások arra, hogyan úszd meg a főzést úgy, hogy közben mégis teljes értékű ételeket tudj magadhoz venni. A paradicsomszószos csirkemell tökéletes alapja lehet az egészséges és tápláló recepteknek. Magas fehérje- és alacsony zsírtartalommal rendelkezik, így az aktív életmódot élők és sportolók étrendjébe is kiválóan illeszkedik - de glutén és laktóz érzékenységgel élők is bátran fogyaszthatják. Praktikus csomagolásának hála akár az irodába, akár nyaralásra magaddal viheted. A fogyasztásra kész, paradicsompürével kombinált ínyencség kenyérrel, wrapekben, zöldségekkel kombinálva, de akár önmagában is fogyasztható.

 Just Cheese - GymBeam 

Könnyed nyári ropogtatnivalót keresel a kirándulásokhoz, amik nem nehezítik el a gyomrodat? A mostantól két új ízben - kéksajtos és paradicsomos-sweet chilis - is kapható sajtos rágcsa garantáltan elvarázsol autentikus ízvilágával. A Just Cheese egy különleges eljárással, fagyasztva szárítással készül, így lesz roppanós, miközben a benne található tápanyagok sem vesznek el. Alapanyaga holland sajt, amely az izomzat növekedését és fenntartását, valamint a csontok egészségét támogató fehérjében gazdag. Nem tartalmaz GMO-kat és glutént! Élvezheted önmagában, nassolnivalóként napközben, de felhasználhatod salátákba vagy levesekbe hagyományos kenyérkocka helyett. 

CURACAO bikini felső Lime - GymBeam 

Vadonatúj fürdőruha kollekcióval köszönti a nyarat a GymBeam. A kollekcióban egyaránt megtalálhatók bikini alsók és felsők, valamint egyrészes fürdőruhák is.

A CURACAO bikini felső modern szabásával és energikus színével garantáltan odavonz minden tekintetet. Tartós poliészterből és rugalmas elasztánból készült, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik, és nem csúszik el. A maximális kényelmet és biztonságot a kellemes tapintású anyag mellett a szabályozható pántok biztosítják. A bikini felsőn nincsenek csatok, így napozás, vízicsúszdázás vagy strandröpi közben sem zavaró viselet. A mély, lekerekített dekoltázs ízlésesen formálja a kebleket, és szépen lehet benne barnulni. Az egyszerű dizájnnak hála bármilyen alsóval kombinálható, ha azonban egy teljes szettet szeretnél viselni, akkor ne hagyd ki a hozzá illő CURACAO bikini alsót.

A CURACAO bikini alsó kiemeli a feneket, amiért keményen megdolgoztál! A bikini felsőhöz hasonlóan tartós poliészterből és rugalmas elasztánból készült, aminek köszönhetően gyorsan szárad és tökéletesen követi a test vonalait. Az alsó nem csúszik el, így biztos nem kerülsz kellemetlen helyzetbe és bátran ugrálhatsz vagy élvezheted az extrém vízi sportokat. Egyszerű szabással rendelkezik, amely ízlésesen kiemeli és optikailag formálja a feneket. Vidám lime színe pedig még jobban kiemeli a nyári barnaságod. Letisztult dizájnja könnyen kombinálható más, akár mintás vagy színes darabokkal. 

Az egyszerű szabású, de vibráló színű ARUBA egyrészes fürdőruha csodálatos homokóra alakot varázsol neked idén nyáron. Az egyenes dekoltázs és hátmegoldás, a vékony, mégis erős pántok kiemelik a tónusos hátat és a kebleket. A karcsúsított derék és a brazil szabás optikailag vékonyít és hosszítja a lábakat. A kollekció többi darabjával együtt poliészter és elasztán funkcionális keverékéből készült, kellemesen simogatja a bőröd, és tökéletesen illeszkedik az alakra. Rugalmas anyaga extra gyorsan szárad a napon, és a vízben való nyúlás vagy a szín kopása miatt sem kell aggódnod. Az állítható pántokkal és a kivehető betétekkel még inkább a saját igényeidnek megfelelően tudod alakítani ezt a csúcsminőségű darabot. 

HAWAII bikini alsó Black - GymBeam 

A V-alakú brazil szabás igényel némi merészséget, ha bikini alsókról van szó. A HAWAII bikini alsó még ezzel együtt is elegáns, stílusos hatást kelt a strandon. A brazil stílus kiemeli és optikailag formálja a feneket, miközben karcsúsítja a derekat. Anyaga rendkívül strapabíró; sem a klóros víz, sem a napsütés nem koptatja vagy vékonyítja el, így nem kell aggódnod az esetleges elmozdulás miatt, aktív sportolás közben sem. A poliészter és elasztán keveréke szépen követi az alakodat, és gyorsan szárad. A bikini alsó decens színeivel könnyen kombinálható akár a CURACAO bikini felsővel, akár szettben a HAWAII bikini felsővel. 

További inspirációért, szakmai tanácsokért és az egészséges életmódot támogató termékekért keresd fel a GymBeam oldalát. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1118450957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása