Nagy család + Nagy Volkswagen = Nagycsaládos kedvezmény
2019. július 13. írta: persica

Nagy család + Nagy Volkswagen = Nagycsaládos kedvezmény

Hétüléses autók most 2,5 millió forintos állami támogatással nagycsaládosok számára!

Vásároljon 7 személyes Volkswagen modellt állami támogatással!

Amit az állami autóvásárlási támogatásról elsősorban tudni érdemes:

Vissza nem térítendő támogatás. Három- vagy többgyermekes családok, illetve egyszülős nagycsaládok vehetik igénybe. A támogatás összege 2,5 millió forint, ami maximum a jármű bruttó vételárának felét teheti ki. Legalább 7 személyes új személyautóra fordítható. Az Államkincstárnál, illetve a Kormányablakokban igényelhető. Feltétele a B kategóriás jogosítvány. Ha az igénylőnek nincs, jó a házas- vagy élettársé is. A gyerekszámnál a családi pótlékra jogosító gyerekek számítanak, a tartósan beteg vagy súlyosan fogyatékos gyerekek pedig életkortól függetlenül. Az autó nem adható vagy ajándékozható el három éven belül.

A támogatás 2019. július 1-től 2022. december 31-ig igényelhető. További részletek a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendeletben olvashatók. 

7 érv a Volkswagen hétüléses modelljei mellett: Kényelem, Szórakozás, Biztonság, Belsőtér, Konnektivitás, Vezetői segédrendszerek, Gazdaságosság

A hét üléses Caddy Kombi 1.0 TSI BMT 102 LE már 3 349 000 Ft-tól, a hét személyes Caddy Maxi Trendline 1.4 TSI BMT 130 LE már 3 999 930 Ft-tól elérhető. A Caddy Maxi motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,0-9,6 l/100 km, CO-kibocsátása: 130-225 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat. Részletes tájékoztatásért és ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez! 

Amikor megérkezik a harmadik gyermek, a legtöbb autó hirtelen szűkössé válik a családnak. Ilyenkor csak a harmadik üléssor vagy egy kisbusz jelent megoldást.

Természetesen minden szülő a legjobb családi autót keresi. Ami nemcsak hétszemélyes, hanem megbízható, kényelmes, és biztonságos is. Amelyben nemcsak a család összes tagja fér el, hanem a tágas csomagtérnek köszönhetően mindenkinek és mindennek jut hely.

VW gépkocsik között egyaránt található egyterű és SUV is, hiszen most a 2,5 milliós állami támogatásnak és az egyéb kedvezményeknek köszönhetően minden eddiginél kedvezőbb áron érhetők el, miközben nem kell lemondani forradalmi asszisztensrendszereink támogatásáról, illetve védelméről, valamint a hétüléses autókra jellemző magas minőségről sem. 

Bővebb információ: www.vwh.hu

Fotó: PR (saját) & Porsche Hungária

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr214943022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása