Vidám állatmintás újdonságok a Hansaplasttól
2023. december 08. írta: persica

Vidám állatmintás újdonságok a Hansaplasttól

A legújabb gyermek sebtapaszok egyszerre biztosítanak megbízható tapadást és fájdalommentes eltávolítást

A gyermekek sokszor félelmet nem ismerve, azonban még kissé csetlő-botló módon ugornak bele életük legnagyobb kalandjaiba, aminek eredményeképp az ütések, horzsolások, sérülések esélye jelentősen megnövekedhet. A Hansaplast két legújabb, gyermekek számára készült sebtapaszával azonban a sebkezelés is csupa játék és mese lehet, az aranyos állatmintáiknak, valamint a fájdalom nélkül eltávolítható anyaguknak köszönhetően. 

A sebesülések száma megsokszorozódhat, ahogy a gyermekek kiszabadulnak a friss levegőre és belevetik magukat a mozgalmas téli kalandokba. Bár mindannyian óvjuk, védjük gyermekeinket a kisebb-nagyobb esésektől, szinte lehetetlen minden sérülést megelőzni. Ha pedig megtörténik a baj, akkor jó, ha kéznél van néhány sebtapasz, hiszen ezek használatával megvédhetjük a sebet a külső hatásoktól, szennyeződésektől, elfertőződésektől, hogy zavartalanul gyógyulhasson a bőrük.

A Hansaplast Kids termékcsaládjának két új termékével pedig minden eshetőségre felkészülhetünk. A kívánt méretre vágható, 20 darabos Hansaplast Sensitive Kids sebtapaszt a kisebb vágások, horzsolások lefedésére alkalmazhatjuk, míg az XL méretű gyermek sebtapasszal mostantól a nagyobb méretű sérüléseket is kezelésbe vehetjük. 

Mindkettő termék hipoallergén, így kiváló választás lehet érzékeny bőrűek számára is, remek bőrtolerabilitását vizsgálatok bizonyítják. A különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően megvédik a sebet a baktériumoktól és a szennyeződésektől. Sebpárnájuk nem ragad bele a sebbe, biztos tapadásuknak köszönhetően pedig nem tűnik el a folyton izgő-mozgó gyermekek bőréről. Légáteresztő anyaguk latexmentes, ennek köszönhetően a latexallergia veszélye sem áll fent használatuk során, ezenfelül a sebtapaszok színei szintén biztonságosak a gyermekek számára. A termékeket megtisztított, száraz bőrre helyezhetjük fel, ügyelve arra, hogy az anyagot ne nyújtsuk meg. Majd, ha már nincs rá szükség, vagy cserélni szeretnénk, akkor az eltávolításuk sem lesz mumus, hiszen fájdalommentesen leválik a bőrről.  

Hansaplast Sensitive Kids sebtapasz, 20x

Kisebb sérülésekre, horzsolásokra

Biztos tapadást tesz lehetővé

Hipoallergén

Latexmentes

Fájdalommentesen eltávolítható

A sebpárna nem tapad bele a sebbe

Légáteresztő

Hansaplast Sensitive Kids sebtapasz XL, 10x           

Közepes, nagyobb méretű sérülésekre

Biztos tapadást tesz lehetővé

Hipoallergén

Latexmentes

Fájdalommentesen távolítható el a bőrről

Légáteresztő

A sebpárna nem ragad bele a sebbe

Néhány szó a Hansaplast márkáról:

A Hansaplast a modern sebkezelés területén több mint 125 éve egyet jelent a minőséggel és a szakértelemmel. Mint a bőrfelszíni sérülések nyugat-európai piacvezető márkája, a Hansaplast számos terméket kínál a sebek és horzsolások optimális kezelésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7818282061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása