Az aktív nyár megmentője
2024. augusztus 09. írta: persica

Az aktív nyár megmentője

A Hansaplast Protektív ízületvédői biztos támaszai a sérült ízületeknek

Nyáron a sokkal aktívabb életmód számos kisebb baleset lehetőségét rejti magában. Egyik este még egy fesztivál koncerten ugrálunk, utána lefutjuk a szokásos távunkat, majd a biciklire vagy motorra pattanunk, hogy minél több élménnyel töltsük meg a nyarat. Egy kificamodott boka, egy túlterhelt, fájó térd- vagy csuklóízület beárnyékolhatja a tervezett programokat. Ezért érdemes tájékozódni, és beszerezni a gyors rehabilitációhoz szükséges eszközöket. Ehhez nyújthat óriási segítséget a Hansaplast új termékcsaládja. Ezentúl a márka nemcsak bőrfelületen keletkezett sérülésekre, hanem ízületi panaszokra is megoldást kínál.  

A Protektív termékcsalád háromfajta rögzítője segít megtámasztani a gyenge vagy sérült csukló-, térd- és bokaízületeket, így védelmet nyújtanak az újabb sérülések ellen. Ezek a speciális eszközök támogatják az ízületek stabilitását, valamint csökkenthetik a sérülések és a fájdalom kockázatát. Használatukkal segíthetnek javítani a mozgékonyságot, valamint megelőzhetik az ízületi gyulladások kialakulását. Akár a sportolásról se kell lemondani egy ficam vagy elesés után, mivel a rögzítők viselésével megelőzhetők az újboli sérülések, és emellett támogatni tudják az optimális sportteljesítményt.  Az új termékeket egy fizioterapeutákból és sportorvosokból álló nemzetközi szakértői csoport véleményezte és tesztelte.

A Hansaplast az ízületrögzítők fejlesztése során több technológiát is alkalmazott:

A Dynamic Pain Guard Technológia véd és enyhülést nyújt a sérült területnek.

A 360°-os támasztó technológia minden oldalról megtámasztja és stabilizálja az ízületeket.

A Dinamikus nyomásigazítás csökkenti a túlerőltetést, ezáltal enyhíti a fájdalmat.

A Thermo-Tech anyag pedig melegen tartja a bokát, ezzel serkenti a vérkeringést, és segíti a gyógyulást. 

A Hansaplast Protektív termékei mérsékelt szintű támasztást biztosítanak mozgás közben, a kompresszió szintje minden termék esetében az egyéni igényeknek megfelelően beállítható. Jobb és baloldalon egyaránt viselhetők, és minden Hansaplast rögzítőeszköz mosógépben mosható anyagokból készül. 

Jöhetnek a nyári kalandok! A védelemről ezúttal is a Hansaplast gondoskodik! 

Hansaplast tipp az ízületrögzítés kapcsán:

Ne csak sérülés után, hanem viselje abban az esetben is, ha térdét, bokáját vagy csuklóját tartós terhelés érheti.

Az ízületrögzítők általában közvetlenül a bőrön viselhetők.

Csak tiszta, ép bőrön használja, és a tájékoztató szerint tegye fel a rögzítőt. Felhelyezéskor győződjön meg róla, hogy az ízületrögzítő ne legyen túl szoros, ezzel biztosítva a megfelelő véráramlást.

Ha kényelmesebb, hordhatja vékony, szorosan illeszkedő ruházat fölött is.

Kerülendő a hosszabb ideig tartó viselés, például elalvás előtt feltétlenül vegye el. 

Hansaplast Protektív:

Dynamic Pain Guard Technológia: véd és enyhülést nyújt

360°-os támasztó technológia

Dinamikus nyomásigazítás

Thermo-Tech anyag

Fizioterapeuták és sportorvosok által tesztelt és ajánlott 

Néhány szó a Hansaplast márkáról:

A Hansaplast a modern sebkezelés területén több mint 125 éve egyet jelent a minőséggel és a szakértelemmel. Mint a bőrfelszíni sérülések nyugat-európai piacvezető márkája, a Hansaplast számos terméket kínál a sebek és horzsolások optimális kezelésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4118465177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása