Legendás kozmetikumok mindenkinek az ORIFLAME-től!
2019. július 24. írta: persica

Legendás kozmetikumok mindenkinek az ORIFLAME-től!

Közel 300 új termék évente. Gondolj csak bele! Az Oriflame minden héten 5-6 új terméket hoz forgalomba. Miért fontos az Oriflame-nek, hogy 1-2 (igen, egy-két!) naponta valamilyen újdonsággal rukkoljon elő? Azért, mert a svéd gyártó számára kozmetikumaik megalkotása, illetve folyamatos fejlesztése, finomítása és a vásárlók elégedettsége a legfontosabb.

Márpedig ennyi legendás kozmetikum között csak az nem találja meg az adottságaihoz, ízléséhez, hangulatához illőt, aki egyáltalán nem is keresi. Lapozz bele az Oriflame legfrissebb katalógusába, és találj rá az újdonságok között a saját kedvencedre!

Lazulj el!  A nagysikerű Wake Up és Loved Up tusolózselék után megérkeztek a Feel Good termékcsalád legújabb tagjai, a Chill Out Feel Good tusolózselé és a Be Happy Feel Good tusolózselé! Előbbi nyugtató levendulával és a cédrusfa pihentető illatával kényezteti az érzékeidet, míg utóbbi a vérnarancs és a kurkuma pazar illatával csalogatja a bőrödre a napsugarakat.

Ragyogj! A legfontosabb kozmetikumokból, például alapozóból, rúzsból, bőrápolóból már egész biztosan megtaláltad az igazit, időnként azonban te is megérdemelsz egy kis extra figyelmet. Ha az ajkad az erősséged, a The ONE Ultimate szájkontúrceruzával még hangsúlyosabbá teheted. Tökéletes kontúrt nyújt, lágyan kényeztet, és krémes állagú, komfortos viselet biztosít. Még több rivaldafényre vágysz? Válogass a The ONE Lasting Shine ajakfények áttetsző, közepes és intenzív gyöngyház árnyalatai között! A sima textúrájú, trendi ajakfénnyel annyira leszel merész, amennyire szeretnél. A Giordani Gold Magnifying Metal Lash Mascara szempillaspirállal azonban légy óvatos! Olyan ragyogó keretet ad a szemednek, mellyel garantáltan vonzani fogod a kíváncsi tekinteteket.

Vadulj be! Emlékszel, mikor szerepelt utoljára férfi modell az Oriflame katalógus címlapján? Nem mostanában. Az apropót ezúttal az érzéki és izgató Be the Wild Legend EdT adta. Egy karizmatikus illat olyan férfiaknak, akik az ösztöneikre hallgatnak, és mindig a saját útjukat járják. Ehhez az ámbra, a fekete bors és a levendula markáns, férfias aromája ad kellő magabiztosságot.

Engedd el magad! Férfias vonzerő, ragyogó szempillák, szívalakú ajkak… Ha te is úgy érzed, hogy az utóbbi időben túlságosan komolyan vetted magad, egyszerűen csak feledkezz meg önmagadról, és vegyél részt egy vidám fürdőzésben a Kacsamesékből ismerős Nikivel, Tikivel és Vikivel! Az Oriflame Disney Duck Tales szappantól, illetve 2 az 1-ben sampontól és tusfürdőtől újra gyereknek érzed majd magad!

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1814978868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása