Hófehér angyal..... VW
2019. augusztus 13. írta: persica

Hófehér angyal..... VW

Utazás…… javarészt nyáron utazik el legtöbbször az ember hosszabb időre. De persze az év többi hónapjaiban is szívesen kell útra mindenki belföldön, és külföldön egyaránt. Bármilyen közlekedési eszközt választva, törekedjünk a biztonságra, mind jómagunk, mind családunk tagjai biztonságára.

Ha autóval utazunk, mint ahogyan tettük ezt most megint, akkor érdemes az utazás előtt szakszervizben átnézetni az autó állapotát. Az utas biztosításról sem szabad elfelejtkezni, a többi mind részletkérdés, és már indulhatunk is.

A csodálatos Adriára egy igazán gyönyörű hófehér VW "limuzin" angyal repített bennünket. Szülőként, édesanyaként a velem utazók biztonsága prioritás számomra, hiába a hosszú évek alatt levezetett több százezer kilométer, a remek rutin, a balesetmentes közlekedés, azért egy 5 órás aktív autóút előtt van még pici izgulás. De persze mindezt feledtette velem ez a remek autó! A vezető oldaláról minden kényelmi funkció biztosítva az autóban, az utasok kényelme szintúgy! Szinte suhantunk az autópályán.

Az autóról minden hasznos műszaki és egyéb információ megtalálható a honlapon!
www.porschehungaria.hu

Vezessetek óvatosan! Köszönet az autóért a Porsche Hungáriának!

Az utazásért, és a biztosításért, az STA Travelnek www.statravel.hu Messze a legjobb!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2015008062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása