Tabac Original Barber Shop at Home
2019. augusztus 13. írta: persica

Tabac Original Barber Shop at Home

Most otthonába jön a Barber Shop!

Hosszú ideje újra divat a szakállviselés – a szakáll ápolása pedig minden eddiginél egyszerűbb és megbízhatóbb, ha a férfi saját maga borbélyává válik otthon. A Tabac Original kiváló minőségű borotválkozási termékcsaládja a korszerű igényeknek eleget téve most szakállsamponnal és kondicionálóval, valamint szakállviasszal egészül ki. A kedvelt borotválkozókrémmel, a borotválkozás utáni arcvízzel és a szakáll- és borotválkozóolajjal együtt teszik teljessé a Tabac Original Barber Shop at Home portfólióját. A négylépcsős borotválkozási rituálé modern, markáns és maszkulin – csakúgy, mint az így ápolt és formázott szakállak. A Tabac Original Barber Shop at Home 2019 július közepétől kapható a kereskedelemben. Elkötelezett szakállviselőknek és mindenkinek, aki azzá akar válni. Mindazoknak, akik nem érik be kevesebbel, mint hogy a férfiillat- és borotválkozási termékcsaládok ikonjait feltegyék a saját fürdőszobapolcukra.
 
Tabac Original – egy márka, melynek stílusa és karaktere van
A férfiak 1959-es bevezetése óta esküsznek a Tabac Original márkára – az egyedülálló, összetéveszthetetlen illat ezért már hatvan éve a hagyománytisztelő illatkedvelők állandó útitársa. A kultuszmárka pedig halad a korral: nem utolsó sorban a Tabac Barber Truckkal, melynek látványos helyeket érintő körútja során professzionális borbélyok borotválnak művészi módon, és a Tabac Original 47 különböző termékét használják igazi szakértelemmel. Évtizedes borotválkozási jártasságára építve a Tabac Original most újabb modern borotválkozási termékekkel rukkol elő, melyek a saját otthoni Barber Shopot gazdagítják. Mert a szakállviselés ma állásfoglalás
– csakúgy, mint a Tabac Original használata. 

A Tabac Original portfólió illata   

A Tabac Original márkaneve markáns, fanyar-fűszeres illatkompozíciójára vezethető vissza. Ugyanakkor nincs köze a szokásos módon feldolgozott dohány illatához, amelynek teljesen más a szaga, és amely soha nem tartozott a Tabac Original összetevői közé. A márkanevet sokkal inkább a virágzó dohánymezők és azok aromás illataurája inspirálta. A Tabac Original jellegzetes fougère-illatjegyet tartalmaz, fűszeres, gyógynövényes-aromás vonásokkal. Az illatvilág a borotválkozási rituálét követően nemesfákkal, mósusszal, ámbrával és virágos jegyekkel emeli ki a személyes kisugárzást. 

Fejillat
bors, petitgrain, citrom, bergamott, neroli
Szívillat
levendula, kamilla, geránium, tölgyfa
Alapillat
szegfűszeg, szantálfa, vetiver, mósusz, ámbra 

Borotválkozási rituálé   

A tökéletesen összehangolt ápoló- és illattermékek a négylépcsős borotválkozási rituálé során közösen hozzák létre a Tabac Original Barber Shop at Home-ot:
 
A Tabac Original szakállsamponnal és -kondicionálóval sikeresen tisztítható és ápolható a bajusz éppúgy, mint a szakáll (borotválkozás előtt), a borotválkozókrém pedig optimális csúszást biztosít a pengének nedves borotválkozás során (borotválkozás). A szakáll- és borotválkozóolaj kettős funkciót lát el: borotválkozás előtt borotválkozóolajként a szakállszőrzetbe belemasszírozva védőrétegével megelőzi az irritációt (borotválkozás). A borotválkozókrémhez hasonlóan a borotválkozóolaj is tökéletesen használható a kontúrok formázásához, mivel a habtól és a szappantól eltérően nem fedi el a szakáll látványát. Szakállápolóként használva az olaj a borotválkozás után a szőrzeten marad, fényt és selymes tapintást kölcsönözve a szakállnak (formázás). A borotválkozás utáni arcvíznek kultusza van, és hatvan éve kategóriájának legkedveltebb termékei közé tartozik (borotválkozás után). A szakállviasz tökéletessé teszi a formázást (formázás).  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1515008082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása