Tusfürdő SLIME-ok a LUSHnál!
2019. augusztus 18. írta: persica

Tusfürdő SLIME-ok a LUSHnál!

BAM! – Tusfürdő Slime
Bumm! Mókás, mint egy slime és hatásos, mint a legjob tusfürdők. A bizsergető limeolaj és a vibráló narancsolaj trópusi keveréke segít ellazulni a hosszú, kimerítő napokon. Felébreszi és frissíti a bőrüd. A friss limelé csodásan tisztítja a bőrt és olyan lédús illatot ad neki, hogy már-már a szomjad is oltja. Lehet, hogy vicces, de komolyan veszi a bőröd: kend be magad tetőtől talpig a bőrlágyító habokkal és élvezd a tartósan energikus illatot. Nem spóroltunk a kukoricaliszttel, így ez a tusfürdő slime selymesen puhítja és gyengéden tisztítja a bőröd. 

BRR! – Tusfürdő Slime
Brr...hideg van! Biztosan fodormenta került a levegőbe. A hűsítően napfényes mentol ereje segít ellazulni. A slime játékossága és a tusfürdők legnépszerűbb tulajdonságai egy vadiúj találmányban! Nem spóroltunk a kukoricaliszttel, így ez a tusfürdő slime selymesen puhítja és gyengéden tisztítja a bőröd. Lehet, hogy vicces, de komolyan veszi a bőröd: kend be magad tetőtől talpig a bőrlágyító habokkal és élvezd a tartósan energikus illatot. A bizsergető fodormentaolaj segít a hosszú, kimerítő napokon. Feléleszti és felfrissíti a bőröd. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3915014850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása