Egyszerre trendi és praktikus: ilyen a Zewa legújabb háztartási papírtörlője
2019. augusztus 26. írta: persica

Egyszerre trendi és praktikus: ilyen a Zewa legújabb háztartási papírtörlője

Az innovatív csomagolásba rejtett Zewa Wisch&Weg Quick Pack háztartási törlőkendőkre a konyhában és azon túl is bármikor számíthatsz! 

Reggeli kávé az ágyban? Közös filmezés és nassolás a barátokkal a nappaliban? A papírtörlők a háztartások állandó főszereplői, ám, mint tudjuk, az apróbb balesetek nem csak a konyhában fordulhatnak elő. A látványos dizájnnal ellátott Zewa Wisch&Weg Quick Pack háztartási papírtörlők lakásod bármely pontjának üde színfoltjai lehetnek, így mindig karnyújtásnyira vannak, bárhol is legyen rájuk szükség. 

A trendi, vízálló csomagolás különálló lapokat rejt, így téve lehetővé az egy kézzel történő, higiénikus, gyors és kényelmes adagolást. Az új Zewa Wisch&Weg Quick Pack kiemelkedően erős és nedvszívó, kicsavarható, dörzsölésre is alkalmas háztartási törlőkendő, amely elől egyetlen folt sem menekülhet! 

Válaszd ki kedvenceidet a Zewa Wisch&Weg Quick Pack papírtörlői közül és tarts belőlük egyet-egyet lakásod minden helyiségében!

Zewa Wisch&Weg Quick Pack: Könnyen kezelhető, különálló lapokból álló háztartási papírtörlő

Higiénikus és vízálló csomagolás

Kicsavarható, nedvesíthető és dörzsölésre is alkalmas, erős lapok

Trendi csomagolása bármely helyiség üde színfoltja lehet

Egy kézzel is könnyedén és gyorsan adagolható

A Zewa-ról: A prémium minőségű, legfejlettebb papír-ipari technológiákat alkalmazó piacvezető márka alapjait a 19. század utolsó évtizedében fektették le. A Zewa névadójának a dél-németországi Zellstoff Fabrik Waldhof gyárnak a futószalagjáról kerültek le az első Zewa termékek, melyek Magyarországon 1993 óta vásárolhatók meg. Azóta a Zewa márkanév fogalom lett, és piacvezetővé vált a háztartási papíráru kategóriában (Nielsen YTD április 2019, Mo., értékben). A Zewa termékeit a svéd Essity (korábban SCA) cég gyártja és forgalmazza 1995 óta. További információ: www.zewa.hu 

Az Essity-ről

Az Essity (korábban SCA), a világ egyik vezető higiéniai vállalata. A stockholmi központtal rendelkező vállalat közel 150 országban végez kereskedelmi tevékenységet 48 000 alkalmazottal, és számos ismert világmárka, mint például a TENA, a Zewa, a Libresse és a Libero tulajdonosa. Az Essity legfőbb célja az egészséges életmód támogatása higiéniai és egészségügyi megoldásai révén. A cég közel 48 000 alkalmazottal rendelkezik, és az eladásai 2016-ban elérték a 101 milliárd svéd koronát (10,5 milliárd eurót).

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9915025146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása