Inspiráló nők a mellrák ellen
2019. augusztus 26. írta: persica

Inspiráló nők a mellrák ellen

Egy leadott szavazattal akár 1 millió forintos támogatáshoz segíthetjük az AVON pályázatának jelöltjeit

21 inspiráló nőre lehet szavazni az AVON által meghirdetett Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázat közönségszavazásán.  Olyan jótevők a jelöltek, akik önzetlen cselekedetükkel hozzájárulnak a mellrákban érintett nők gyógyulásához. A szavazatokat szeptember 4-ig várják a szervezők, a közönségszavazáson legtöbb voksot begyűjtő jelölt pedig 1 millió forintos támogatásban részesül.

Az AVON idén második alkalommal hirdette meg a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatát, amire egytől egyig igazi példaképeket jelöltek. A pályázaton három nyertest hirdetnek ki a szervezők, akik közül kettőt egy szakmai zsűri választ ki, egyről pedig közönségszavazás dönt.

A jelöltek között megtalálhatóak pszichológusok, önkéntesek, segítő csoportot létrehozók, alapítványi dolgozók, akik egyedülálló módon igyekszenek segíteni a mellrákkal diagnosztizált nők életét. Érdemes mind a 21 nő tevékenységével megismerkedni, mert önzetlen munkájukkal sok ember számára nyújthatnak követendő példát.

A jelöltektől részletes bemutatkozást az AVON honlapján találhatunk, ahol a szavazás végéig minden nap le lehet adni a választottunkra egy-egy voksot, ezzel hozzásegítve, hogy ő nyerje el az 1 millió forintos támogatást, és még több mellrákban érintett nőnek segíthessen. A szavazatokat szeptember 4-ig várják, a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit pedig októberben, a mellrák hónapjában ismerhetjük meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8315025196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása