Ismét nagy dobással állt elő a Bubbles
2019. szeptember 06. írta: persica

Ismét nagy dobással állt elő a Bubbles

Mozgó mosoda Budapest utcáin

Nem könnyű manapság igazi újdonsággal előállni a kreatív reklámfelületek terén, de a Bubblesnek sikerült. Hogyan? A közkedvelt budapesti City Sightseeing Hop On Hop Off turistabuszt alakította át mosodává, természetesen csak átvitt értelemben.

A Bubbles megint egyedit alkotott a főváros utcáin guruló mosodájával. A magyar startup által felmatricázott busz különlegessége ugyanis, hogy kerekek helyett tulajdonképpen mosógépen áll a jármű. A kerekek felnijét egy speciális műanyag vizes tartállyal helyettesítik, melyek a mosógép dobjának felelnek meg. Ezekben víz és ruha forog a jármű haladása közben, így valóban olyan hatást kelt, mint egy elöltöltős mosógép működés közben.

A meghökkentő látványt nyújtó Bubbles busszal 1 hónapon keresztül bárki találkozhat Budapest utcáin, sőt fel is szállhat rá egy városnéző körre.

A képen Ceglédi Csongor, a Bubbles International Zrt . vezérigazgatója A Bubblesnek nem ez volt az első extrém ötlete, ami a marketinget illetti. Az innovatív gondolkodás az egész szervezet szellemiségét áthatja, ez pedig gyors népszerűséghez és rohamos terjeszkedéshez vezette a magyar startupot.

Fejlődni és haladni – így szól a Bubbles mottója, amelyhez tartja is magát a cég, amely az önkiszolgáló mosodák Ferrarijaként hasít az élvonalban. Az itthon piacvezető önkiszolgáló mosodahálózat a folyamatosan nyíló új üzleteknek köszönhetően, mára országos lefedettséggel rendelkezik, 19 településen, összesen 44 üzlettel áll rendelkezésre.

A nyári szezonban a Balaton hoz közeli szálláshelyek és vendéglátó ipari egységek szennyesének kimosását 5 üzlet segíti, melyek megtalálhatók a turisták által frekventált Keszthelyen, Füreden, Veszprémbe és két üzlettel a Siófokhoz közeli Székesfehérváron.

Budapesten 25 ponton működik a mosoda, de hamarosan egy újabb üzlet nyílik meg a József körúton is.

Augusztusban pedig már nem csak hazánkban érhető el a jól ismert mosodaszolgáltatás, ugyanis a Bubbles átlépve a határokat , több üzlettel is megjelent Prágában . Ez a magyar önkiszolgáló mosodahálózat terjeszkedésének első nemzetközi állomása. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy itt még nincs megállás.

Hirdetés: Guide.Me Budapest / Kreatív tervezés: Addingtone kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9015045574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása