Itt az őszi depresszió?
2019. szeptember 06. írta: persica

Itt az őszi depresszió?

Nézegess inkább szexi urbán sportolókat! :) :)

Temetjük a fesztiválszezont, lassan bezárnak a strandok, és jól tudjuk, egyre korábban sötétedik majd esténként. A nehezebb pillanatokban egy tábla csokiba vagy a kedvenc sorozatunkba menekülünk, de ha élelmesebbek vagyunk, biztosan találunk magunknak néhány kedvcsináló Intsaprofilt is a neten. Itt van rögtön négy urbán sportolóé, akik mind nagyon szexik, sőt, mindannyian szerepelnek a World Urban Games Budapest imázsvideójában is.

Budapest ikonikus helyszínein mutatja be a legmenőbb utcai sportok képviselőit a World Urban Games (WUG) imázsfilmje. Az utcai sportok világjátéka az idei évben Magyarországon debütál, szeptember 13. és 15. között ingyenesen látogatható a Nagyvásártelepnél, a Budapest Parkkal szemben. A nyolc különleges sportágat felvonultató világversenyt népszerűsítő kisfilm a WUG-hoz kapcsolódó szubkultúra és városi közösség sajátos életérzését adja át. Most a filmben szereplő sportolókból mutatunk be nektek néhányat.

Valentin Dubois, parkouros

Instagram: http://instagram.com/valentinblacklist/

Kemp Zozó, BMX-es

Instagram: http://instagram.com/zozokempf/

Benny Kimoto, breaktáncos

Instagram: http://instagram.com/bennykimoto/

Szentváry-Lukács Vajk, parkouros

Instagram: http://instagram.com/vajk_spenc_lukacs/

A World Urban Games, a világ legjobb utcai sportolóit felvonultató sport- és zenei fesztivál ingyenesen látogatható, kísérőeseményként többek között a Follow The Flow, a Hősök, Denise vagy épp a Cloud9+ koncertjein lazíthatnak a versenyzők és az érdeklődők.

Kapcsolódó videó: https://www.youtube.com/watch?v=AmT63r0OIOs

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3315045546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása