Artdeco Cross the Lines kollekció
2019. szeptember 20. írta: persica

Artdeco Cross the Lines kollekció

“Légy bátor, lépd át a határaidat, és merj valami újat alkotni”

Az Artdeco új Cross the Lines kollekció mottója a következő: “légy bátor, lépd át a határaidat, és merj valami újat alkotni” A modern, grafikus művészet által inspirált kollekció a matt és a fényesek elemek kombinációjával játszik. A sötét árnyalatokat kontrasztba állítja a tiszta fehérrel. A Cross the Lines új életet visz a sminkelési rutinjába, hogy megjelenésével kilépjen a komfort zónájából.

A parabén mentes Long Lasting Liquid Liner Intense az egyedülállóan hosszan tartó viselet, az intenzív szín és a könnyű felvitel kombinációját nyújtja. A flexibilis, finom filc hegynek köszönhetően bárki könnyedén precíz szemkontúrt rajzolhat. Az intenzív színhatású textúra akár 14 órán keresztül tart. Ez a gyorsan száradó tus elkenődés mentes és a termék a helyén marad még akár sportolás közben is. Ha intenzív fekete színeredményt szeretne, válassza a „01-black line” árnyalatot. A „”04-brown line” a tökéletes választás egy erőteljes barna szemkontúrhoz. A „08-green line” egy igazi őszt idéző szín. A „12-blue line” használatával pedig ragyogó kékkel emelheti ki szemeit. A Long Lasting Liquid Liner Intense megfelelő érzékeny bőrre és kontaktlencsék viselők számára is. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.

A limitált kiadású Beauty Box Trio a modern design-t hangsúlyozza grafikus vonalvezetésével. A személypúder tároló doboz tökéletes a márka szemhélypúdereinek vagy más ARTDECO termékek tárolására és különösen praktikus termék utazásra, vagy akár csak a táskába rakva a smink napközbeni megigazításához.

A magas pigmentációval rendelkező selymes szemhéjfestékek hosszantartó viseletet biztosítanak és lágy, kifinomult hatás is elérhető használatukkal. A termék 4 gyöngyházfényű árnyalatban vásárolható meg: A “pearly brown illusion” No. 242 őszi eleganciát sugároz, a “pearly emerald” No. 265 egy igazi mély zöld árnyalat, a “glam golden city” No. 374 egy ragyogó arany és a “pearly purple forest” No. 90A pedig egy intenzív sötétlila. Mutassa meg egyediségét a matt színek használatával. A “matt brick” No. 531 egy igazi rozsdabarna szín, a “matt petrol” N0. 593 pedig egy különleges benzinzöld.

A limitált kiadású Volume Sensation Mascara Fekete árnyalatban elképesztő volument és hosszúságot kölcsönöz a pilláknak. A puha nagy méretű dúsító kefe kiemeli a szempillák természetes szépségét. A tiszta pigmentek gondoskodnak az intenzív fekete színhatásról. A carnauba pálma viasz tartalma hidratálja és ápolja a szempilláit.

A Perfect Color ajakrúzs gazdag színekkel és optimális fedéssel kényezteti ajkait, miközben a legújabb technológiát és a hatékony ápolást ötvözi egy termékben. Az ajakrúzs simítja és feltölti az ajkakat, így azok teltebbnek tűnnek az egyedülálló 3D szerkezetének köszönhetően. A különböző ápoló olajok és az innovatív gél bázis kombinációja könnyű, selymes egyenletes végeredményt kínál. A hyaluron sav, a vízililiom és a lepke orchídea természetes virág kivonatai, mangó vaj, E vitamin és kukorica olaj gondoskodnak a hidratálásról. A végeredmény egy gyengéd védőréteg az ajkak érzékeny bőrén. Egy klasszikus ragyogó vörös árnyalatért próbálja ki a “red rebel” No. 928 és az “offbeat” No. 970 árnyalatokat. A Perfect Color ajakrúzsok visszafogott vanília illatot árasztanak és lanolin, parabén valamint szilikon és talkum mentesek. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

A luxus textúrájú High Performance ajakrúzsok selymes fénybe vonják és láthatóan dúsítják ajkait köszönhetően az aktív Maxi Lip™ összetevőnek. A finom ráncok láthatóan kisimulnak, a panthenol és E vitamin hidratálja a bőrt. Az új őszi árnyalatok, mint a “spicy darling” No. 458 és a “kiss of a muse” No. 481 diszkrét föld színekkel emelik ki ajkait. A High Performance rúzsok glutén-, lanolin- és szilokonmentesek, valamint bőrgyógyászatilag teszteltek.

Próbálja ki a Hydra Lip Booster-t a teltebb, érzékibb ajkakért.

Kék tengeri alga kivonat stimulálja ajkai kollagén szintézisét, a Marine Filling Spheres® összetevőnek köszönhetően ajkai símábbak, a Collageneer® összetevőnek köszönhetően pedig feszesebbek lesznek. A „Translucent sparkling muse” No. 20 egy csillámló nude árnyalat. Klinikailag tesztelve.

A limitált kiadású Blush Couture “cross the lines” pirosító tökéletes kombinációja három egymást kiegészítő árnyalatnak, mely minden bőrszínhez illeszkedik. Érje el a tökéletes összhatást a három szín keverésével. A könnyű textúrát vékony rétegben tudja alkalmazni az orcákon a hosszantartó hatás érdekében. Az ásványi összetevők kellemes érzetet nyújtanak a bőrön. A grafikus minta a magas minőségű tükrös kompakt dobozon. A pirosító egy szemet gyönyörködtető grafikus mintával rendelkező tükrös dobozban érkezik. A Blush Couture lanolin, ásványi olaj, parabén és illat mentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék. Alkalmazza a prémium minőségű ARTDECO pirosító ecsettel az orcákra, akár egy színt vagy mind a hármat összekeverve.

Az Art Couture Nail Lacquer egy high-tech körömlakk, mely hosszantartó ragyogó fényt garantál a körmöknek a szabadalmazott összetevőknek köszönhetően. A magas pigmenttartalom teljes fedést garantál. Az ecset különleges magas minőségű Tynex-szálakból készült, mely garantálja, hogy a körömlakk csíkmentesen és precízen kerüljön fel a körmökre. Hidratáló amino-peptideket, panthenolt és A, C,valamint E vitamint tartalmaz. A “Mystic emerald” No. 839 árnyalat misztikus zöld színbe öltözteti a körmöket, míg a “Purple illusion” No. 910 egy ragyogó vöröseslila szín. Ha egy aranyló nude árnyalatra vágyik, akkor pedig az “Artists muse” No. 924 a tökéletes választás. Az Art Couture körömlakkok klinikailag teszteltek.

Varázsoljon tökéletes szempillákat az Artdeco új Lash to Impress kollekciójával. Az új szempilla termékek kiemelik szemének szépségét, legyen szó kifinomult, drámai, vízálló, nappali vagy akár esti megjelenésről. Az új szempillaspirálok megbízható és hosszantartó eredményt nyújtanak minden helyzetben.

Az új innovatív Twist for Volume szempillaspirál speciális tekerhető kefével rendelkezik, amellyel személyre szabhatja megjelenését. Forgassa a kefét kifelé (1.-es állás), hogy könnyedén elérje a rövidebb szempillákat, hosszabbítsa és szétválassza a pillákat.

A kefét befelé forgatva (2.-es állás) volument és ívelt hatást kölcsönöz a szempilláknak. Az intenzívebb hatás elérése érdekében akár kombinálhatja is a két kefe funkciót. A Twist for Volume szempillaspirál elkenődés mentes és hosszantartó viseletet biztosít. A termék érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is megfelelő, valamint bőrgyógyászatilag tesztelt.  

A Waterproof Maker minden szempillaspirált vízállóvá és elkenődés mentessé tesz. Az áttetsző szempillaspirál fedőréteg körülöleli a pillákat és meghosszabbítja az alá felvitt szempillaspirál tartósságát.  A természetes végeredmény érdekében, a gyorsan száradó könnyű gél akár önmagában is alkalmazható. A parabén- és illatmentes Waterproof Maker szintén használható a szemöldök fixálására is. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr815137410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása