M•A•C LOVE ME RÚZS KOLLEKCIÓ
2019. szeptember 20. írta: persica

M•A•C LOVE ME RÚZS KOLLEKCIÓ

LOVE AT FIRST SWIPE

Az új M·A·C Love Me rúzst azért alkottuk meg, hogy kifejezhesd mennyire szereted és becsülöd önmagad, és biztos lehetsz benne, hogy azonnal levesz a lábadról. A forradalmi krémes formula az ikonikus matt M·A·C rúzsok következő szintje, a levegőnél is könnyedebb textúrát és viseletet ad, valamint intenzív színhatást, lágy csillogást és egész nap tartó hidratáltságot biztosít már csak egy réteg felvitelévele is.

A tápláló licsi gyümölcs kivonat és az argán olaj azonnali és hosszútávú lágyságot biztosít az ajkaknak, miközben az úttörő True-Colour Gelled Sysem segítségével az extra-finom szemcsés pigmentek egyenletesen oszlanak el az áttetsző gél felületen, élénk és sima, tökéletes eredményt létrehozva.

“Az évszak backstage ajka egyszerűen a vágyról szólt. Mindez már nem csak egy egyszerű ecsetvonás, hanem egy megkomponált ajak szájceruzával, szájfénnyel, hogy kiemelhessük az arc egyedi tulajdonságait.’- mondta Changel Miller, a New York-ban élő M·A·C Director of Senior Artists. “Love Me ajkak azok a színek amelyekre vágytunk, és az “egy ecsetvonásos smink” fontos szerepet játszik az évszak rúzs divatában. Legjobb, ha közvetlenül az ajkakra visszük fel a Prep + Prime Lip fölé (a kétszer olyan erős fedés elérése érdekében), majd ezután kontúrozzuk és fényezzük’.

24 WAYS TO LOVE ME

A Love Me Rúzs három csinos, lágy és krémes színcsaládban, egyenként 8 féle színárnyalatban kapható. Love your lipstick: szeresd önmagad!

SHAMELESS NUDES

Büszkén fejezd ki önmagad és válassz a no-filter nude, testes barack, letisztult barna és a “nem-a-te-babád” pink árnyalataiból, amelyek hízelgő természetes színek sorozatát kínálják.

POWERFUL REDS

Viseld a szívedet az ajkaidon a vakmerő bíbor, vad fukszia, merész burgundi és a mély bor kifejező kollekciójával, amely különlegesen szenvedélyes vörös árnyalatok intenzív vibráló mixét alkotta meg.

HIGH-IMPACT PURPLES

Légy büszke egyéniségedre, a hivalkodó orchídea, cserfes mályva, élénk ibolyakék és az önszeretet lelkes rajongójának kikiáltott levendula árnyalataival, amely bűnbánat nélküli merész energiával tölti fel az ajkaidat.

THE LOVE SCENE

A Love me Lipstick kollekció bemutatását hat szenzációs, erősen expresszív ember támogatta, akik az öntudatos létet, az örömöt és az életkedvet testesítik meg, mindazt amelyet a M·A·C ezzel a kollekcióval üzenni szeretne. Ezen nagyköveteink a kollekció kampányában a megosztott meghökkentő és önkifejező történeteiken keresztül továbbítják a Love Me üzenetet követőiknek, a M·A·C smink szerelmeseinek univerzumálval és még azon is túl.

ELÉRHETŐ A M·A·C üzletekben

online www.maccosmetics.hu

@MACcosmetics

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr915137432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása