4711 Acqua Colonia Cotton & Almond és Pomegranate & Eucalyptus
2019. szeptember 27. írta: persica

4711 Acqua Colonia Cotton & Almond és Pomegranate & Eucalyptus

Rövidülnek az esték, hűl a levegő, lehullnak a falevelek – érkezik az ősz és a tél! Van, akit ez a természetbe csábít, mások a biztonság és a meleg után vágyakoznak. A hideg évszakhoz illően a 4711 illatház a kedvelt Acqua Colonia illatsorozat segítségével ebben az évben is bemutat két jótevő alkotókkal teli limitált kreációt, Cotton & Almond, valamint Pomegranate & Eucalyptus változatban. A szezonális kiadás illatkompozíciói új energiákat, illetve puha kényelmet közvetítenek, tökéletesen kiegyensúlyozott párt képeznek és már kaphatók.

Exkluzív, limitált kiadás
A 4711 mindkét új változata, az Acqua Cotton & Almond, valamint a Pomegranate & Eucalyptus illatok az aktuális szezonális kiadást az elmúlt évek sikeréhez kötik: ismét egyesül a téli hónapok hűvös oldala a meleget sugárzó, jótevő nüanszokkal. Ezáltal egy izgalmas olfaktorikus kontraszt jön létre, amely a két világ legjobbját egyesíti – és a kölni könnyűségét a parfümös igénnyel télen is átélhetővé teszi akkor, amikor testi és lelki nyugalmat keresünk és nagy szükségünk van a lágy hangulatjavítókra. Az új szezonális kiadás kellemes pillanatokat teremt, amelyekben a pamut és a mandula hízelgő aromája áthat bennünket, vagy a gránátalma és az eukaliptusz élénkítő és friss illata új energiát ad. 

A C Q U A  C O L O N I A   C O T T O N  &  A L M O N D   M E G N Y U G T A T Ó

A lágy, krémes mandulatej akkordjait finoman átfogja a bolyhosan selymes pamutvirág. Az illatban a pamut és a mandula együtt bontja ki szépségét és egyetlen kellemes kompozícióvá olvadnak össze. A kreáció puha takaróként karol át minket, miközben jó közérzettel és biztonsággal ajándékoz meg minket. Ez a puha, fehér bársonyosság varázslata.

A pamut a tiszta puhaságot jelképezi, és az átölelő, púderes illatjegyet képviseli, amely ennél az illatnál az előtérben áll, és a zavartalan kényelem érzetét kelti.
A mandula két formában is megjelenik: lágy mandulatejként az illatba beágyazva, valamint kifinomult marcipán asszociációként, amely melegséget kölcsönöz a kreációnak. 

A C Q U A  C O L O N I A   P O M E G R A N A T E &  E U C A L Y P T U S  É L É N K Í T Ő 

Zamatosan érzéki gyümölcsjegyek egyesülnek a frissítő élénkséggel – éppúgy, mint egy bátorító mosolyban egy fagyos téli napon. Lendületbe jövünk, hiszen a gránátalma gyümölcsös-savas illata aktiválja az érzékeket, és az eukaliptusz aromás-füves frissessége kitisztítja a fejünket. Az összetevők az egészséget szimbolizálják.

A gránátalma a mélyvörös színének köszönhetően már optikailag is tipikus téli gyümölcs. Az fejillatban a piros gyümölcsösséget adja, és az édes savnak köszönhetően sokoldalú illatélményt, illetve erős és pozitív érzéseket áraszt.
Az eukaliptusz zöld jegye frissítő és élénkítő kontrasztként jelenik meg az illatkompozícióban. A növény illóolaja aromás, stimuláló komponenst hoz létre. Nem ok nélkül mondják, hogy az eukaliptusz felélénkíti a kimerült szellemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9315174364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása