Karácsonyi ajándék tippek az egész családnak
2019. október 08. írta: persica

Karácsonyi ajándék tippek az egész családnak

Meríts ihletet karácsonyi parfüm tippeinkből, ezzel megkönnyítve az idei év ajándékválasztását!

Közeleg a karácsony, vele együtt pedig a rohanás és a stressz a legmegfelelőbb ajándék megtalálásához.

ANYA! Anya csak egy van! Ajándéka legyen személyes, mégis nyerje el a tetszését.

Ha Anyukád a fűszeresebb illatokat kedveli, akkor válaszd számára a BVLGARI TUBEREUSE MYSTIQUE EDP-t. Az illat nőiességét a Davana esszencia és az Alkonyati tubarózsa párosa adja, gyümölcsös-virágos jegyei pedig igazán ünnepélyes hangulatot teremtenek viselőjének. 

A téli hidegben szeretünk bekuckózni a kandalló elé egy hatalmas plédbe betakarózva. Anyukád is ilyen típus? Akkor az ELIZABETH ARDEN WHITE TEA VANILLA ORCHID EDT fényűző, ártatlan, csábítóan virágos illata a nyugalom szigetére fogja elrepíteni. Válaszd hozzá az illattal megegyező testápolót is a tökéletes harmónia érdekében!

APA! Valami különleges, férfias illattal lepnéd meg, ami legalább annyira karakteres, mint Ő? Segítünk!

A legújabb BVLGARI MAN WOOD NEROLI EDP illatot olyan férfiaknak ajánljuk, akik rajonganak a természetért és szeretnék átérezni a BVLGARI mediterrán életérzését. A neroli esszencia a narancsvirággal egy kellemesen citrusos illatot teremt, melyet a cédrusfa és az ámbra kombinációja tesz férfiassá.

VERSACE EROS FLAME EDP az erős, szenvedélyes és magabiztos férfi illata. Az olasz citrusok, a pacsuli és a vanília jegyei teszik igazán merésszé az illatot, Apukád pedig rendkívül örülni fog ennek a fűszeres különlegességnek.

PASI! Ötleted sincs mi passzolhat a megkapó személyiségéhez? Egy laza és szexi illattal nem lőhetsz mellé!

A MOSCHINO legújabb férfi illata, a TOY BOY EDP, azoknak a férfiaknak szól, akik egyediek, dinamikusak, lelkesek és szenvedélyesek. Egy fűszeres-fás illat, melyben az olasz bergamot, a magnólia és a borostyán jegyei igazán télies hangulatot teremtenek. Ha szereti az igazán egyedi dolgokat, akkor a maci formájú, fekete lakk üveg biztos megmosolyogtatja. 

Egy igazi egyéniség a párod? Akkor neki való az ABERCROMBIE&FITCH AUTHENTIC FOR MEN EDT illata, melynek frissessége kiemeli viselőjének eredetiségét: természetes, időtálló és felejthetetlen. A grapefruit és a bergamot frissítő tonikja teszi tisztává az illatot, a levendula pedig fokozza annak frissességét.

BARÁTNŐ/LÁNYTESTVÉR

Egy nőnek sosem egyszerű megtalálni a tökéletes illatot. Valami bájos és csajos illattal lepnéd meg? Válassz a következőkből:

A BVLGARI ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT EDP egy modern és vibráló BVLGARI illat, amely a rózsa meghatározó illatjegyére épült. Szenvedélyes és merész, melyben a jázmin, a gyöngyvirág és a bolgár rózsa játékossága dominál.

MOSCHINO TOY 2 EDP mackó formája nem csak bájos, de ragyogó virágos illata teljesen elvarázsolja majd barátnőd vagy testvéred! A mandarin és a Granny Smith alma gyümölcsössége mellett a jázmin és a bazsarózsa virágossága teszi teljessé az illatot.

NAGYMAMA! Lepd meg Nagymamádat egy olyan illattal, mely mindig mosolyra fakasztja, ha magára fújja.

A TRUSSARDI DONNA EDP egy letisztult, virágos illat, melyben a lédús gyümölcsök találkoznak a narancsvirág és a vanília édességével. Válaszd ezt, ha Nagymamád imádja az olasz életérzést!

A BVLGARI GOLDEA THE ROMAN NIGHT EDP egy elegáns, mégis kifinomult illat, melyben megtalálható a BVLGARI öröksége és értéke. Virágos-pézsmás illatjegyekkel rendelkezik, melyben a mézédes szeder, a jázmin és a fekete pézsma dominál.

NAGYPAPA! Örök optimizmus és lendület vagy a nyugodtság jellemzi a leginkább Nagypapád? Válassz neki egy olyan illatot, ami a leginkább tükrözi a karakterét!

TRUSSARDI UOMO EDT a Trussardi divatház eleganciáját és minőségét eleveníti meg. Az olasz citrom a bőr akkorddal egy férfias és elegáns illatot teremt.

BVLGARI MAN WOOD ESSENCE EDP a városi élet dinamizmusával karöltve tökéletesen egyesíti a városi élet zaját, a pezsgő, folyton megújuló természettel. Fás-citrusos illatjegyeiből a koriander, a haiti vetiver és a cédrusfa harmóniája érződik ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8415209556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása