Irina Shayk: az új, természetes színekben elérhető knitwear kollekció sztárja
2019. október 20. írta: persica

Irina Shayk: az új, természetes színekben elérhető knitwear kollekció sztárja

Breaking news!

Összetéveszthetetlenül egyedi: szoborszerűen kidolgozott test, vadító tekintet és tüzes személyiség – ezek teszik annyira különlegessé az ismert, szexi stílusikont! A klasszikus, de egyben vagány stílusának és érzékiségének is köszönhetően méltán népszerű orosz szupermodell, Irina Sahyk az Intimissimi új knitwear kollekciójának arca!
Amikor a minőségi fonalak találkoznak az ultrakönnyű anyagokkal, szószerint elkényeztetik bőrödet… és egy ellenállhatatlanul sikkes kollekciót alkotnak! 

A kollekció klasszikus, időtlen darabjai, egyben igazi trend-előrejelzők is a szezonban: az, egyedi “color-block” összeállításnak köszönhetően. Minden darab fekete, fehér és camel, azaz teve színben is elérhető – a márka knitwear kollekcióinak történetében először. 

A három igazán basic, természetesen szín tökéletesen illik bármelyik gardróbba, ráadásul a széles termékpalettának köszönhetően mindenki megtalálja kedvencét: ultralight, hosszú ujjú kardigánok, garbók, maxi kardigánok, nadrágok és testhez álló ruhák. Ezek a darabok nem csak egymáson rétegezve, de feltűnőbb kiegészítőkkel is könnyen kombinálhatóak. 

A szezon igazi befutói az ULTRALIGHT anyagok KASMÍRRAL: könnyű, kényelmes és légies darabok, a legfinomabb anyagokból.

A hihetetlenül kellemes viseletet nyújtó felsők és ruhák igazán szexi darabok is egyben! A valódi trend-szettereknek pedig bátran ajánljuk a puha tapintású, oversize pulcsikat és Henley felsőket, hogy mindig stílusosak legyenek! 

Az igazi luxus: GYAPJÚ & SELYEM – most először bordázott, extra hosszú kardigán verzióban is. Ráadásul, itt van még egy “brilliáns” ötlet: a Lurex az abszolút go-to, már vékony bordás változatban is. 

Az új, globális Intimissimi knitwear kampányban nem csak a gyönyörű Irina Shayk -képeket és -videókat láthatjuk majd, de az olasz web sztárjával, Chiara Ferrgani-val készült felvételeket is. A világhírű influenszer játékos, bohókás és egyenes személyiségének köszönhetően tökéletesen átadja – nonverbális kommunikációval – a kollekció lényegét.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6315239254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása