É stato aperto il primo negozio Intimissimi Uomo!
2019. október 29. írta: persica

É stato aperto il primo negozio Intimissimi Uomo!

Megnyílt Magyarország első Intimissimi Uomo üzlete!

Október elején megnyitotta kapuit Magyarország első Intimissimi Uomo üzlete, az Arena Mall földszintjén. Ez alkalomból, október 24. napközben, egy exkluzív pop-up store várta a pláza látogatóit, majd az este folyamán a magyar hírességek, illetve a sajtó is megismerhette közelebbről is a termékeket, és persze az üzlet koncepcióját.

Az első, kizárólag férfiaknak dedikált Intimissimi Uomo üzlet 2014-ben nyílt meg, Olaszországban, de azóta sincs megállás: ma már több mint 6 országban találkozhatunk ezekkel a különleges, igazán maszkulin boltokkal, ahol nem csak az interior, de maga a kollekció is merőben más, mint a már ismerős, Intimissimi üzletekben.

A márka kulcsszavai: stílus, minőség és kényelem! Az Intimissimi Uomo kollekcióiban, a klasszikus és időtálló darabokon túl, igazán trendi és divatos mintákkal, színekkel és fazonokkal is találkozhatunk: az idei őszi-téli kollekció egyértelmű favoritjai például a Marvel-mintás zoknik és bokszerek. Az Intimissimi Uomo üzleteiben azonban nem csak fehérneműk és zoknik közül válogathatnak a vásárlók: pizsamák, knitwear és easywear, utcai viseletre szánt felsőruházat, illetve szezonálisan, fürdőnadrág is a kínálat része. 

Az első magyar üzletnyitás alkalmából megrendezésre kerülő ún. pop-up store-ban a pláza látogatói exkluzív környezetben ismerhették meg a termékeket, illetve egy barber shop részleg is várta őket, ahol szakálligazításra lehetett bejelentkezni. Az este folyamán pedig az Intimissimi Uomo két magyar arca is bemutatkozott: Kettner Henry (@henrykettner) és Zalka Dávid (@david_zalka), influencerek. 

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen csapat tagja és részese lehetek!” – Kettner Henry

„Nagy örülök ennek az együttműködésnek, hogy egy ilyen nagy márkával dolgozhatok együtt, ami illik a stílusomhoz, ez nagyon fontos! – Zalka Dávid

A megnyitó eseményen tiszteletét tette még többek között Kocsis Tibor énekes és Kis Csaba, Dobó Ági párja is, aki kisfiával, Benedikttel érkezett a rendezvényre.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr115270754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása