Hódító útjukra indulnak a Power Puff Girl-ök!
2019. október 29. írta: persica

Hódító útjukra indulnak a Power Puff Girl-ök!

Az Inglot márka folyamatosan olyan nőkkel, influencerekkel, sztárokkal dolgozik mind világszintű, mind lokális együttműködéseiben, akik méltón és hitelesen közvetítik a márka értékeit, üzeneteit. Az Inglot nő hisz a tradícionális értékekben, de semmiképp nem konzervatív. Sőt nagyon is nyitott, befogadó, modern szellemiségű nő, aki szenvedéllyel kiáll az általa képviselt ügyek mellett,  - legyen az a környezetvédelem, az LMBTQ ügy, vagy a nők egyenjogusítása akár -  tudatos, eltökélt, valódi értékek mentén éli életét. Tökéletességre törekszik, maximalizmus hajtja, folyamatosan a “világ megmentésén” fáradozik. 

Az Inglot azáltal növeli önbizalmad, hogy a  sminkeddel kiemeli belső szépséged is. A Power Puff Girls pozitív kisugárzásuk révén növeli az önbizalmad.

Az Inglot és a Pindúr Pandúrok nem félnek megmutatni valódi énjüket! Társak a kalandokban, és megmutatják, hogyan kell igazán élni. A Power Puff lányok egy nemzedék életében jelképezték, jelképezik mindazt, amit az Inglot üzen: légy bátor, légy eltökélt, légy tudatos, légy karakteres! 

Minden a laboratóriumban kezdődött: A  legfontosabb Inglot-vegyületeket, a fejlett technológiát, az első osztályú összetevőket és a legmenőbb színeket ötvözték, hogy hatásos sminktermékeket készítsenek mindennapi használatra! Professor Utonium használt cukrot, fűszert és minden, olyan váratlan és extra összetevőt amitől, szupercuki és szupertüzes Power Puff Lánykákat teremtett, akik rendkívüli szupererővel rendelkeznek, hogy megmentsék a világot (még lefekvés előtt)! 

A kollekció praktikus, magas minőségű termékeket tartalmaz menő, egyszerű, kézreálló csomagolásban hogy támogassa önkifejezésed a színek és textúrák szabad variálása, használata által. 

A kollekció elemei hűen tükrőzik a Lánykák személyiségét miközben tökéletesen alkalmasak egy egyedi, modern hétköznapi smink elkészítésére! 

Te melyik Power Puff Lányka vagy? 

SZIPORKA KOLLEKCIÓ  Blossom vagyis Sziporka

Mutasd meg ki a főnök! Légy pozitív és merész! Dobd fel a sminket és mentsd meg a napot! 

Sziporka szemhéjfesték-paletta: Három színárnyalat: az intenzív sötét borostyánszín, a merész gyömbér és a finom nude egy valódi vezetőtípust tükröz, akárcsak a fantasztikus Sziporka. 

Pure Pigment Eye Shadow Ginger Crush: Az alkalmazástól függően finoman csillogó vagy akár hiperintenzív ragyogás. 

Straight Talker szájfény: Légy szuper sikeres a hosszan  tartó ragyogást biztosító Straight Talker szájfénnyel. Fényvisszaverő tulajdonságai és holografikus részecskéi teszik az ajkaidat teltebbé, ragyogóbbá. Kóla illatú. 

Super Fierce LipSatin rúzs: Mutasd meg pozitivitásod a Super Fierce rúzs segítségével, közben élvezd a szatén-bársony textúrát. A selymes, lágy és krémes formula a telt megjelenésű és ápolt hatását biztosítja. Lágy és hatásos fedés. Magas pigmentáció! Simítja, hidratálja és vizuálisan javítja az ajkak rugalmasságát, táplált és regenerált ajkak érzését adja. E-vitamint, cseresznyemag-, argan-, sárgabarackmag- és kókuszdióolajokat tartalmaz 

PUSZEDLI KOLLEKCIÓ  Bubbles vagyis Puszedli

Fejezd ki műszéki, érzékeny oldalad az ő szupermenő kollekciójával! Te és a Bubbles kollekció örökre barátok lesztek! 

Puszedli szemhéjfesték-paletta: Három tökéletesen matt szemhéjfesték egy palettában: Happy-Go-Lucky (bézs), Unicorn Power (kék), Sugar Bomb (rózsaszín) árnyalatok 

Sparkle Spirit szemhéjfesték: Művészien tökéletes megjelenés a Sparkle Spirit szemhéjfestékkel. Finoman csillogó vagy akár hiperintenzív ragyogás. 

Big Hearted szájfény: Használd ezt a nagyszerű ajakfényt, hogy tartós ragyogást, tökéletes megjelenést készíts. Fényvisszaverő tulajdonságai és holografikus részecskéi teszik az ajkakat teltebbé, ragyogóbbá.Lágyítja, simítja és hidratálja az ajkakat, láthatóan javítja a kontúrt. Rágógumi illatú 

LipSatin Super Cute rúzs: Ennek a rúzsnak segítségével emberfeletti cukiságot is kifejezhetsz, miközben élvezed a szatén-bársonyos textúrát. A selymes, lágy és krémes formula teltebb megjelenésű ápolt ajkak hatását adja. 

CSUPORKA KOLLEKCIÓ  Buttercup vagyis Csuporka

Mutasd meg lázadó énedet! Ha vonzod a pörgést, kicsit a bajt, használd Csuporka termékeit, és biztosan senki nem mer hercegnőnek szólítani! 

Csuporka szemhéjfesték-paletta: Mutasd meg “veszélyes” énedet ezzel a palettával. A konzervatívnak tűnő szürkés-pasztell árnyalatok azonnal megvadulnak az intenzív zölddel kombinálva. 

Pure Pigment Eye Shadow Shimmer Punk: Légy egy két lábon járó energiaközpont, megjelenésedet tedd hatásosabbá ezzel a  szemhéjfestékkel. Az alkalmazástól függően finoman csillogó vagy akár hiperintenzív ragyogás. Kb. 90% -ban tiszta pigmentet tartalmaz. 

Don't Call Me Princess szájfény: Használd a Don’t Call Me Princess szájfényt a határok feszegetéséhez és a tartós ragyogás érdekében. Fényvisszaverő tulajdonságai és holografikus részecskéi teszik az ajkaidat teltebbé, ragyogóbbá. Menta illatú. 

Super Chill LipSatin rúzs: Mutasd meg, hogy szereted a kalandokat, és közben élvezd a szatén-bársonyos textúrát. A selymes, lágy és krémes formula lehetővé teszi a teltebb megjelenésű és ápolt ajkak hatását. 

A Lánykák kollekcióit sikeresen fogják össze olyan kiegészítő termékek, melyekkel a sminked még tökéletesebb lehet: 

Sisterhood Eyeliner gél: Ez a gél mindig tökéletesen végzi feladatát, intenzív megjelenést biztosít, amely egész nap megmarad. Krémes és finom összetételének köszönhetően egyszerű a használata, egyenletesen fed. Erős fedés, hosszan tartó hatás, vízálló, nem csomósodik, nem mosódik el, nem fakul. 

Team Spirit csillámpor: Érezd az igazi csapatszellemet, miközben ezt a ragyogó, nagy hatású csillámport viseled az egész testeden. 

Forever Friendship csillámpor: Küzdj együtt a barátaiddal miközben ezt a csillogó, nagy hatású ragyogást biztosító csillámport viseled az egész testeden. 

Empowerpuff  Highlighter: Készen állsz, hogy kiemeld belső ragyogásod? Semmi kétség! A Empowerpuff kiváló hatékonyságával biztosan ragyogó, élettelteli hatást biztosítasz bőrödnek. Alkalmazhatod arcodon, szemed körül és testeden is. 

Girl Gang Highlighter: Készen állsz, hogy kiemeld belső ragyogásod? Semmi kétség! Az Girl Gang kiváló hatékonyságával biztosan ragyogó, élettelteli hatást biztosítasz bőrödnek. Alkalmazhatod arcodon, szemed körül és testeden is. 

Powerpuff Girls  Sugar Spice and Everything Nice sminktáska : Minden sminkfelszerelésedet biztonságosan tárolhatod a Powerpuff Girls  Sugar Spice and Everything Nice sminktáskában. Ez a szupercuki kistáska elég nagy ahhoz, hogy a mindennapi alapvető eszközeidet egy helyen tartsd, és magaddal vidd a munkába, iskolába vagy utazáshoz. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően könnyedén megtalálhatod azt, amire szükséged van. 

A kollekció elérhető a hazai Inglot üzletekben és webshopon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9115270700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása