Artdeco Be Part of Glamtopia kollekciója
2019. november 13. írta: persica

Artdeco Be Part of Glamtopia kollekciója

Az Artdeco új Be Part of Glamtopia kollekciójában új dimenziók egyesülnek: szemet gyönyörködtető elemek találkoznak a minimalizmussal, elhozva a fényűzést a mindennapjainkba. Így a luxus a mindennapok részévé válik, anélkül, hogy túlzásba esnénk. A Glamtopia ebből a szimbiózisból születik, elhozva számunkra a fény világát, a glamúrt és eleganciát, melyre minden nő hagyatkozhat, hogy kiemelje egyedi szépségét.

Visszafogott ragyogásának köszönhetően a parabén mentes Translucent Shimmer Powder a „breeze of fame” árnyalatban láthatatlan bőrtökéletesítő hatással rendelkezik. A teljes arcra való púder tökéletesen illeszkedik bőrtónusához. Alkalmazza egyenletesen és dolgozza el, hogy a mikro finomságú pigmentek érvényesüljenek. A Translucent Shimmer Powder használatát a fehér lótusz lágy illata és háromdimenziós prizma dizájnja teszi igazi mindennapi élménnyé. A termék alkalmas érzékeny bőrre. Bőrgyógyászatilag tesztelve.

Használata: Alkalmazza egész arcra az Artdeco prémium minőségű púderecsettel az orrtól kifelé haladva az orcákra, majd az egész arcra. Az arc egyes részei is külön kiemelhetők. Építhető termék, többszöri alkalmazással fokozható a ragyogó hatás.

A High Intensity Precision Liner N°10 “ultra black” árnyalatban egy intenzív fekete szemhéjtus, mely tökéletesyen precíz alkalmazást tesz lehetővé. Köszönhetően a vékony, hajlékony ecsethegynek,

mely különálló vékony szintetikus szálakból készült. A szemhéjtus könnyedén siklik a szemhéjon, hogy tökéletesen elegáns precíz tusvonalat készíthessen. A magasan pigmentált éjfekete

vízálló tus, gyors száradást magas fényt és hosszantartó hatást garantál. A termék könnyen, gyorsan és maradéktalanul eltávolítható. A High Intensity Precision Liner érzékeny szeműeknek és kontaktlencsét viselőknek is megfelelő. Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt.

A parabén és illat mentes, E vitamint tartalmazó Galaxy Eye Powder intenzív ragyogásba vonja szemhéját a fényisszaverő glittererkkel és metálos árnyalatokkal. A selymesen lágy púderes textúra krémes érzetű felvitelkor, és könnyű eldolgozni. A „grey metallic” N°06 egy szürke metálos árnyalat, a “white diva” N°14 pedig egy elegáns csillogó fehér. Kifinomult rózsás fénybe vonja a szemeket a “rosy starlet” N°54. Bőrgyógyászatilag tesztelve.

A Lip Jewels egy szikrázóan ragyogó ajakrúzs csillogó részecskékkel, a fényes metálos finisért. Az ajakrúzs multidimeziós hatást kelt az ajkakon, ahogy visszatükrözi a fénysugarakat. A lágy formula táplaláó összetevőket tartalmaz, mint a brazil dió olaj, E vitamin, így biztosítva kellemes viseletet. A “purple stars” N°24 egy fényűző lilás-bordó, a “showgirl” N°30 pedig egy szikrázó vörös. A lágy vanília illatú Lip Jewels rúzsok parabén és talkum mentesek. Bőrgyógyászatilag tesztelve.

A glutén és lanolin mentes Glamour Gloss az ajkakat láthatóan teltebbnek mutatja. Az apró glitter részeskék visszatükrözik a fényt és összehasonlíthatatlan metálos ragyogást kölcsönöznek. A praktikus applikátor segít elérni az egyenletes színeredményt. A “purple fame” N°92-es árnyalat éteri lila fénybe burkolja az ajkakat.

A Glamtopia Blush három árnyalat tökéletes kombinációja. Az árnyalatok, melyek minden bőrtónussal harmonizálnak, akár egyenként vagy összekeverve is felvihetők az arcra. Az ásványi szericit biztosítja a lágy, selymes felvitelt. A tiszta, ragyogó színű pirosító hosszantartó, friss elegáns finist kölcsönöz. A kompakt csomagolás tükör effekttel szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A pirosító lanolin, ásványi olaj, parabén és illatmentes.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1115304824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása