Harry Potter elvarázsolta a Women’secret legújabb kollekcióját
2019. november 20. írta: persica

Harry Potter elvarázsolta a Women’secret legújabb kollekcióját

Mindig is szerettél volna a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában járni? Most szerencsére megteheted a Women’secret legújabb kollekciójának köszönhetően. A márka bemutatja a pizsamák, hálóingek, köntösök és kiegészítők széles skáláját, amelyeket egyértelműen nem mugliknak találtak ki! 

A téli hideg nem jelent problémát a Women’secret Harry Potteres exkluzív kollekciójának köszönhetően. A népszerű varázslóvilág rajongói könnyen megtalálják a meleg ruhadarabok között a kedvenceiket. 

A pizsamákat Mrs Weasly ikonikus pulóverei inspirálták, amelyeket minden évben a szeretteinek kötött, varázsigékkel díszítve - az emblematikus “Oculus Reparo” és patrónus bűbájokkal - vagy a várva-várt 9 és ¾ vágánnyal. 

A kollekció széles kiegészítő-választékkal váltja valóra a #potterhead rajongók álmait, beleértve Hedwig baglyos zoknikat, a Griffendél ház sálját, a roxforti levél alakú neszesszert, illetve a kis túlélő szemüvegével és sálával ellátott maszkot. Még Minerva McGalagony is elégedett lenne ezzel a kollekcióval! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr315316372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása