Kényelmesen karácsonykor
2019. november 27. írta: persica

Kényelmesen karácsonykor

Már csak pár hét van hátra az év utolsó, eseménydús időszakáig: rengeteg programra készülhetünk az adventi hetektől kezdve, a karácsonyon és szilveszteren át, egészen a dolgozói vacsorák, illetve barátai találkozók sorozatáig.

Az idei utolsó mozgalmas hetekre a Springfield kényelmes, de mégis ünnepi öltözéket kínál, amelyekkel a mindennapokba is beillesztjük a karácsony hangulatát.

NŐI

Idén télen a bohém irányzat által inspirált, szofisztikált, nőies darabok kerülnek előtérbe, amelyeknél a könnyed anyagok a télies jegyekkel alkotnak tökéletes harmóniát. A ruhák és blúzok fő árnyalatai a kék és a fukszia, kasmír mintával, valamint lurex anyaggal díszítve. A szetteket a türkiz kiegészítők és kötött darabok teszik teljessé, amik visszaadják az igazi téli hangulatot.

A kabátok és dzsekik tekintetében a sötét tónusok – mint a fekete, szürke vagy barna – lesznek az ünnepi szezon alapjai, szövet, teddy és bélelt motorosdzseki fazonokban.

A bohó összeállításokat az olyan gesztenyebarna kiegészítők teszik teljessé, mint az övek, kalapok vagy szegecselt részletekkel díszített táskák. Emellett a fekete bokacsizmák kényelmes, mégis stílusos kinézetet biztosítanak.

FÉRFI

A Springfield legújabb kollekciójában olyan télies és könnyen rétegezhető darabokat mutat be, amelyek letisztult és kényelmes viseletet nyújtanak a karácsonyi alkalmakra.

Az idei szezon kulcselemei az ekrü és gesztenyebarna garbók, illetve a szürke alapú, sárga és piros geometrikus mintás pulóverek bélelt nyakú dzsekikkel viselve. A kabátok különböző verziókban, kordbársony, farmer és bőrhatású anyagokban elérhetőek az üzletekben. Továbbá, a KEEP IT WARM! kollekció különböző színű parkái azoknak készültek, akik szeretik az egyszerre elegáns és meleg viseletet. A fekete vagy tengerészkék színű, sötét futócipők emelik a megjelenést, és tökéletesek az ünnepi eseményekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9415327398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása