Újabb McDonald’s étterem kínálja „A Jövő Élményét”
2019. november 27. írta: persica

Újabb McDonald’s étterem kínálja „A Jövő Élményét”

Immár a kilencedik hazai McDonald’s étterem újult meg a  „Jövő Élménye” koncepció alapján: a 23. kerületi, M5 kivezető szakaszán található étterem új belső térrel és szolgáltatásokkal várja vendégeit. A „Jövő Élménye” koncepciót a vendégek folyamatosan növekvő igényei hívták életre, melyek újabb szintre emelik a Mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát. 

A vendégek számára a fejlesztés legfeltűnőbb elemei ebben az étteremben is az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok. Az ezeken leadott rendelések azonnal megjelennek a konyhai monitorokon, így a szendvicsek, saláták mindig rendelésre, frissen készülnek. Fontos újdonság emellett az asztalnál történő kiszolgálás is, melynek köszönhetően a kiválasztott fogások még kényelmesebben rendelhetők meg, fizethetők ki és vehetők át.

Az élménygazdag pillanatokról és a vendégek elégedettségéről Vendégélmény Menedzserek gondoskodnak. A kollégák többek között segítenek a kioszkok használatában, illetve az asztalnál történő kiszolgálásban is. Az autóval érkezőknek is kínál újdonságot az étterem: a rendelésük leadásához és átvételéhez a gépkocsival érkezőket mostantól kétsávos McDrive fogadja.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4215327290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása