McDonald’s Kamion nyílt a Nyugati pályaudvarnál
2024. március 20. írta: persica

McDonald’s Kamion nyílt a Nyugati pályaudvarnál

Megnyitott a McDonald’s kamionja a Nyugati pályaudvar mellett, hogy kiszolgálja a Sajtburgerre és Big Mac-re vágyókat, amíg a Nyugati téri étterem felújítás miatt zárva tart.  

A Nyugati téri McDonald’s 34 évvel ezelőtt, 1990-ben nyílt meg, és a világ egyik legszebb McDonald’s éttermeként tartják számon. A hazai étteremlánc átalakítási programjának egyik utolsó állomásaként[VK1]  újul meg előreláthatóan fél év alatt több mint másfél milliárd forintból. A műemlék épület enteriőrjét különleges belsőépítészeti elemek és természetes alapanyagok használatával építik át. Budapest egyik építészeti szimbólumával, a Nyugati pályaudvarral közös főfalon található épület a vasútállomáshoz hasonlóan historizáló, a neoreneszánsz és a neoromantika jegyeit hordozza. Ezeket a stíluselemeket az étterem mind a mai napig őrzi, és az átalakítás után is megtartja majd. Az éttermi élmény tekintetében azonban nagyon is 21. századi megoldásokkal készül az étteremlánc, ugyanis a „Jövő Élménye” éttermi koncepció által nyújtott digitális vendégélménnyel várja majd a vendégeket. Emellett hűen a helyszín történelmi múltjához, a legapróbb részletekre is kiterjedően valódi, természetes, akár kézműves alapanyagokból készült elemek felhasználásával, exkluzív formában nyitja majd ki újra kapuit várhatóan ősszel. 

A felújítás sok arrajárót meglepetésként érhet, a hazai McDonald’s pedig nem szeretné, hogy a mekizni érkező vendégek éhesen maradjanak, vagy bárki rossz élményként emlékezne a zárt ajtókra, ezért a kamionban és az étterem mellett lévő McDonald’s standon egy válogatott kínálattal – kis és nagy szendvicsekkel, kávéval és desszertekkel – várja vendégeit. Többek között kapható a klasszikus McChicken, Big Mac és a Sajtos McRoyal. 

A McDonald’s kamionban is ugyanolyan szigorú minőségbiztosítási szabályok érvényesek, és ugyanazt a frissességet és minőséget kapják a vendégek, mint bármely hazai Mekiben. Az ételeket egységes receptúrák alapján, ellenőrzött összetevőkből, és kizárólag a McDonald's szigorú követelményeinek megfelelő beszállítók által megtermelt és feldolgozott alapanyagokból készítik. 

A Meki® kamion minden nap 7:00 és 20:00 óra között tart nyitva. A kamionban limitált termékválaszték elérhető. Az ajánlatokról és árakról érdeklődj a helyszínen. A helyszínen nincs mód helyben fogyasztásra, ezért kizárólag elvitelre történő vásárlás lehetséges. Elvitelre történő vásárlás esetén elviteli díj kerül felszámolásra tranzakciónként egyszer. Kupon- és hűségajánlatok beváltására ezen a helyszínen nincs lehetőség.

 [VK1]ez nem teljesen igaz, Debrecen I idén még régi típusú étteremként üzemelni fog...

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3118359107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása