NESPRESSO karácsonyi ajándékötlet...
2019. december 19. írta: persica

NESPRESSO karácsonyi ajándékötlet...

Különleges kávéélmény és néhány perc tudatos jelenlét: a Nespresso idei ajándékötleteivel, melyek az északi vidékek különleges hangulatát idézik fel, még meghittebbé varázsolhatjuk a karácsonyt.

A Skandináv-félsziget zord időjárása miatt az északi országokban különösen nagy fontossággal bírnak a csendes, otthonos összejövetelek. A dán Hygge szóval leírt meghittség, belső béke, harmónia fogalma különösen aktuális az ünnepre való készülődés, illetve a családdal, barátokkal töltött év végi időszak alatt. Ezeket az értékes pillanatokat szeretné még élvezetesebbé tenni a Nespresso: a dán designer, Louise Campbell közreműködésével készült idei téli Limited Edition kollekció, valamint a Nespresso többi újdonsága mind a Hygge bensőségességét testesíti meg olyan termékek és finomságok formájában, melyek között biztosan minden kávérajongó számára megtalálhatjuk a megfelelő ajándékot. 

Ínyenceknek: új, Limited Edition kávéőrlemények

Az új Nespresso kollekció két új, ízesített Limited Edition őrleményt kínál: a Nordic Cloudberry Flavoured alapja a népszerű Livanto, melyet az északi törpemálna által inspirált, lekváros gyümölcsösség és enyhe savasság tesz pikánssá – ezt a finomságot azoknak ajánlja a Nespresso, akik szeretik a frissebb, üdébb aromákat.

A Nordic Almond Cake Flavoured alapja szintén a telt, kiegyensúlyozott és kekszes aromavilágú Livanto őrlemény, de ehhez a vaníliasodó, a tejszín és a mandula krémes édessége társul – inspirációja pedig egy norvég édesség: a kvaefjordkake volt, melyet sokan a világ legfinomabb desszertjének tartanak. Ideális meglepetés lehet olyan szerettünknek, aki kedveli az édeskésebb ízeket!

Azok számára pedig, akik a klasszikus feketekávét kedvelik, a Nordic Black kávé lehet a tökéletes választás, amely aromás afrikai és dél-amerikai Arabica szemekből lett összeállítva, nem túl testes, közepes intenzitású keverék.

Az új kávékülönlegességek különböző Limited Edition válogatásokban, díszcsomagolásban is kaphatók.

Kezdő és haladó kávérajongóknak: két új kávégép a skandináv elegancia jegyében

Nespresso Essenza Mini Limited Edition kávégép

Az északi tájak inspirációjának jegyében az idei téli szezonra a Nespresso eddigi legkompaktabb kávégépe, az Essenza Mini is újjászületett. A limitált kiadású, elegáns, jégezüst színváltozatban szikrázó Essenza Mini kétféle designnal: lekerekített, illetve szögletes formában, korlátozott ideig érhető el a www.nespresso.com weboldalon és a Nespresso boutique-okban. Ideális ajándék azoknak, akik csak most ismerkednek a kávézás élményével, vagy akiknek a konyhájában kevés a rendelkezésre álló hely. 

Nespresso Gran Lattissima kávégép

Igazi ínyenceknek, a kávézás terén jártas szeretteinknek lehet tökéletes ajándék a Nespresso Gran Lattissima, mely az egy érintéses, tejes rendszerű, kapszulás kávégépek új generációjának legfiatalabb tagja. Segítségével négyféle kávéházi minőségű, tejes recept – cappuccino, latte macchiato, flat white, caffé latte – és három klasszikus feketekávé – ristretto, espresso, lungo – készíthető el egyetlen gombnyomással. A Gran Lattissima kétféle elegáns színben: feketében és fehérben kapható.

Otthoni baristáknak: BARISTA Receptkészítő

A Barista receptkészítő készülék kiváló ajándékötlet ínyenceknek. A frissítő jegeskávétól kezdve a különböző textúrájú tejhabos receptekig bármi elkészíthető vele otthon - ugyanolyan ízletesen és stílusosan, mintha kedvenc kávézónkban rendeltük volna meg. 

A gépben 13 recept tárolható egyszerre, amelyeket bármikor cserélni lehet: nyáron a jeges, míg télen a meleg kávéreceptek választhatók, melyeket a készülék segítségével bárki könnyedén elkészíthet. Csokoládét, mézet, szirupot, cukrot, jégkockát bátran lehet közvetlenül a készülékbe tenni, így számtalan változatos ital készíthető.  

A stílus szerelmeseinek: Nespresso PIXIE csészekollekció

Azok számára, akiknek kiemelten fontos a stílus és az egyediség, a Pixie csészekollekció lehet az ideális ajándék. A rozsdamentes acélból készült csészéket a kapszulák formája ihlette, és a kapszulák színeiben, illetve Espresso és Lungo méretben kaphatók. 

Örökmozgóknak: Nespresso Travel Mug termobögre

Aktív életet élő, folyton úton lévő barátainknak, családtagjainknak a Nespresso Travel Mug kollekció valamely tagja lehet a tökéletes választás, melyek segítségével akár az autóban vagy az utcán is élvezhetjük kedvenc kávénkat. A bögrék fala kétrétegű rozsdamentes acélból készült, ezért sokáig megőrzik a kávé ideális hőmérsékletét, emellett tökéletesen záródnak, így használatuk esetén egyetlen csepp kávé sem vész kárba. 

Jolly joker ajándékötlet: Nespresso Ajándékkártya

Kollégáknak vagy olyan ismerőseinknek, akik esetében nem vagyunk biztosak abban, hogy minek örülnének, a Nespresso Ajándékkártya lehet a legjobb megoldás – ezt elegáns csomagolásban nyújthatjuk át, a megajándékozott pedig bármilyen kávékapszulára, csészére, kapszulatartóra vagy akár kávégépre beválthatja, saját igényeihez illően.

A fentieken túl természetesen sok-sok termékajánlattal várja a tökéletes ajándékot kereső vásárlókat a Nespresso: egy latte-rajongónak ideális meglepetés lehet egy Aeroccino tejhabosító, édesszájúaknak a Nespresso különleges csokoládéi és süteményei, és bármely kávérajongónak nagy örömet szerezhet egy gyönyörű csészekészlet, melyből számos különböző modellt kínál a Nespresso.

Varázsolja még meghittebbé, bensőségesebbé az ünnepet, ossza meg szeretteivel a tökéletes kávé örömének élményét! A termékek megvásárolhatók a Nespresso Boutique-okban, a www.nespresso.com weboldalon, a mobilalkalmazásokban, valamint a Nespresso telefonos ügyfélszolgálatán keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9615358906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása