A MEGÚJULT FABIA, erő és magabiztosság!
2019. december 26. írta: persica

A MEGÚJULT FABIA, erő és magabiztosság!

A nagy és még nagyobb családi autók után egy kis gyöngyszemmel róttuk az utakat.

A Skoda Fabia az egyik legnépszerűbb autó a kisautók körében, kényelmes, igazi városi autó, kombi változata a családot is maximálisan kiszolgálja.

Amit  vezethettem, az egy több mint egy négyzetméternyi panoráma tetővel ellátott Fabia volt. Az autóból gyönyörű kilátás tárul a szélvédőtől a tető spoilerig. Bizton állíthatom ezt imádtuk a legjobban az autóban.

Mivel sportos változat került hozzánk, 6 sebességgel, igyekeztem ki is használni gyorsaságát is az autónak, főleg az autópályákon, utazásaink során, nem okozott csalódást!

Nem győzöm írni mennyire fontos az autó biztonsága jómagam és az utasaim számára, és ez itt sem volt másképpen. Nekem mint „sofőrnek” fontos, hogy minden elérhető távolságra legyen az autóban és csak a vezetésre koncentrálhassak, ez a Fabia törekszik is erre. De az utasok kényelmi funkciói sem maradtak el. 

Egy kis érdekesség a márkáról:

A híres "szárnyas nyílvesszős" logót legelőször 1926-ban használták. Eredetét rejtély övezi, azonban a ŠKODA Plzeň kereskedelmi igazgatóját, T. Maglič-ot szokták az öt tollal ékesített indián fejdísz-jelkép ötletgazdájaként emlegetni. A kék és fehér színű, kör alakú, jobbra mutató szárnyas nyílvesszővel kiegészített logót néhány eredeti ŠKODA alkatrészen (pl.: ablaküvegeken és motorblokkokon) a mai napig használják. 

Minden információ az autóról: 

www.skoda.hu

Köszönet a Porsche Hungáriának.

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr515366928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása