Tavaszi újdonság: Betty Barclay Tender Love
2020. január 15. írta: persica

Tavaszi újdonság: Betty Barclay Tender Love

A világ egyszerre új fényben tűnik fel: minden rendkívül könnyed és fesztelen. A bizonytalanságot felváltja az örömteli izgatottság és a meleg bizsergés, amint felismerjük, hogy a szerelmünk viszonzásra talál. Az új Betty Barclay Tender Love illat a gyengéd szerelmi érzések boldogságát ragadja meg. Betty Barclay Tender Blossom klasszikus illatra támaszkodva a Betty Barclay Tender Love tökéletes minden olyan érzelemgazdag hölgy számára, aki visszafogott, virágos illatot keres. Hiszen a virágos jegyek még mindig a romantikus, tavaszi szerelem legszebb hírnökei.

Egy új szerelem varázsa

A szerelem olyan, mint egy törékeny növény, amelyet gondozni és ápolni kell. Aligha van annál mágikusabb dolog, mint az első bimbók nyílását látni és érezni – ez egy varázslatos időszak kezdete. A Betty Barclay Tender Love – a Betty Barclay Tender Blossom kellemes változata – egy olyan illat, amely minden pillanatnak romantikát és örömteli bizakodást kölcsönöz.
 
„És hirtelen ráeszmélsz: Itt az ideje belekezdeni valami újba, és bízni a kezdet varázsában.”  Meister Eckhart

Illatélményként megjelenő, álomszerű romantika

A romantikus illatkompozíció először a bergamott és a mandarin friss könnyedségével tárul elénk. A szívillatban álmodozásra hívogató, virágos jegyek bontakoznak ki. A Betty Barclay Tender Blossom klasszikusba szintén beágyazott fréziát kellemes jázminvirágok egészítik ki. Az illatkompozíció az ámbrából és pézsmából álló, lágy alapillatban teljesedik ki.

Fejillat: bergamott & mandarin
Szívillat: frézia & jázmin
Alapillat: ámbra & pézsma

Illatozó szerelmi boldogság 

A Betty Barclay Tender Love egy tavaszias illat, amely lágyan öleli körül viselőjét, és azt az érzést kelti, mintha tenyéren hordoznák – egy új szerelem boldogságához hasonló módon. 

www.betty-barclay.com

A Betty Barclay Tender Love 2020. február elejétől kapható a boltokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8415411920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása