ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR COLLECTION
2020. január 27. írta: persica

ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR COLLECTION

Az ikonikus Eight Hour kollekció termékei már hazánkban is kapható a rajongók nagy örömére. A kiemelt Douglas üzletekben elérhető szortimentben megtalálható az idén 90. születésnapját ünneplő Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant eredeti és illatanyagmentes verzióban, amely egy olyan multifunkcionális balzsam, mely nem csak a száraz, sérült bőr ápolására jelent azonnali megoldást, de további 8 felhasználási módjával a női neszesszerek kihagyhatatlan darabjává is válik. 

Emellett a szortiment része az Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Hand Treatment kézkrém, ami a kéz kiszáradt, érdes bőrét is egy pillanat alatt bársonyosan puhává varázsolja. 

A kollekció legújabb darabja, a Elizabeth Arden Great 8 Daily Defense Moisturizer SPF35 is. Ez utóbbi egy igazi jolly joker, hiszen ez a 8 az 1-ben arcápoló egyszerre veszi fel a harcot a környezeti hatások, az UV-sugárzás, az infravörös sugárzás és a kékfény ártó hatásaival szemben, emellett pedig hidratál, tisztít és szabályozza a faggyútermelést is.

A kollekció:

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Hand Treatment 30ml                             

Elizabeth Arden Great 8 Daily Defense Moisturizer SPF35 45ml                                       

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Fragrance Free 50ml                       

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant 50ml                                            

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9915430278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása